2777
2789

هرکاری میکنم هرجا میرم یادش میوفتم حالم خیلی بده 😔خبلی دوستش داشتم حیف این رابطه خوب نبود😔ازدواجم کنسل کردیم دیگه 😔بدیش اینه همه جا باهاش خاطره دارم 😔😔😔😔هرجارو نگاه میکنم یادش میوفتم یادپیاماش😔نگرانیاش😔😔😔

و خدایی که همین نزدیکیست❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از دوس پسر تو نود درصد مواقع شوهر در نمیاد:/

شب اوله اینطوریه یه یه هفته دیگ درست میشه

میشه واسه حل شدن مشکل خودمو و خودت یه صلوات بفرستی؟:)💕                                                  
چرا کات کردی چند سال باهم بودین؟

دوساله خواستگاری کرده بودن ولی الان یه سال و خورده ای با هم بودیم 😔اختلاف داشتیم یا میگفت چادر بپوش

دوساله خواستگاری کرده بودن ولی الان یه سال و خورده ای با هم بودیم 😔اختلاف داشتیم یا میگفت چادر بپوش

اگ ادم خوبی بود به خاطرش کوتاه میومدی تو رابطه یه وقتایی ادم باید کوتاه بیاد عزیزم  

میشه یه صلوات بفرستی برام اونی ک عاشقشم عاشقم باشه🥺💔

از اول نمیدونستی چادری میخاد؟

اگه واقعا خوب بود و ففط بخاطر چادر بود خوب اشتباه کردی 

و چادر چشه مگه خار داره؟😐😐😐

اگ ادم خوبی بود به خاطرش کوتاه میومدی تو رابطه یه وقتایی ادم باید کوتاه بیاد عزیزم  

همش بهم شک داشت میگفت عکس خودتو حتی تصویر زمینتم نزار جایی نرو حتی با مامانت چادر همه جا سرت باشه 😔

ببین زمان بگذره فراموش میسه تلخه ولی آدم زود عادت میکنه اگه دوست داشت و دوسش داشتی چرا کات کردی الا ...

این دیگه میگفت خونه عمتم نرو پسر داره فقط بشین تو خونه چادرت هیجا از سرت نیوفته هیچکسو فالو نکن هیجا نرو هیچی یاد نگیر😔