2777
2789
عنوان

ولنتاینو چجوری بپیچونم؟

410 بازدید | 43 پست

من با اکانت دخترداییم اومدم ممنون میشم راهنماییم کنین.

بچه ها طرفم ازاین مایه داراس نمیدونم چیکار کنم یعنی کادو زیر دوتومن نمیشه بهش داد 

دنبال بهونم نبینمش چی بگم تابلو نباشه 

توروخدا راهنمایی کنید 

خدا جونم میدونم حواست بهم هست عاشقتم مهربون   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دعوای ساختگی راه بنداز😂یا بگو کرونا گرفتم بستریم

اگر آرامش می خواهی مراقب مردم نباش ...اگر ادب می خواهی در کار کسی دخالت نکن...اگر پند زندگی می خواهی در برابر آدم های احمق سکوت کن...

خیلی زشته کات کن خب

میگذره از گناهامون خدایی ک از آرزوهامون گذشت:)کسی چه میداند شاید این جهان جهنم جهان دیگریست ..                                                 گویند که خدا همیشه با ماست ای غم نکند خدا تو باشی؟

یه کادو در حد توانت بخر بابا بیخیال 

از 13سالگی طلاق پدرومادرم و دچار افسردگی و بیماری دو قطبی 16 سالگی یه خودکشی ناموفق داشتم از 18سالگی دچار اسکیزوفرنی شدم،2سال بیمارستان روانی بستری شدم، 19سالگی یع تصادف سنگین و یک ماه تو کماه بودم،تو سن 14سالگی 3بار ترک تحصیل کردم چون حافظم ب شدت داغون بود،بدنم پراز جای تیغ بود و گل مصرف میکردم ولی الان من 22 ساله هستم با افسردگیم جنگیدم با بیماریم جنگیدم، من خوب شدم اره من تونستم، اینارو گفتم ک اوله راه جا نزنین و نا امید نشین ، من جنگیدمو الان دارم ب چیزایی ک میخوام میرسم(خانم دکتره آیندم) تو میتونی پس بیخیال خواستت نشو ، موفق باشی خوشگلم❤️💛مربی زومبا، تتو کار و ناخن کارم هستم😎😁باهم مهربون باشیم، هیچ کس از فردای خودش خبر نداره💛افسرده ها بیمار نیستن فقط دنیارو بیشتراز بقیه فهمیدن! من از اون آدماییم ک مینویسم ن اینکه نویسنده باشم، مینویسم، حرفامو مینویسم اما یه سری چیزارو نمیشه نوشت مثل یه چیزی بین بغض و اشک ک تو میبینی ولی بقیه نباید ببیننش💛

ببین من پولدار ترین دوستام پسره براشون سنگ تموم میزاشت این براش یچیز ساده میخرید شکلات بخر .  تو باکس قشنگ با صدتا دلیل ک دوسش داری بنویس بریز تو ی قوطی با زیر ۵۰۰ میشه . 

اگرم نداری خودتو از فردا بزن ب سرفه و سردرد دو س روز دیگ بگو میرم دکتر بعدشم بگو کرونا دارم