2777
2789
چه نژاد پرست😕 برتری انسانها به تقوای اوناست

حالا تو بیا منو بخور گل من  

با نپسندیدن اسم عطر نژاد پرستم شدیم؟

خوبه والا

تیکر هدف😇🌻                                                      قشنگِ بعد شب تیره🖤روشنیِ صبح🤍                     شروع :۱۷ آذر ۱۴۰۰ روز چهارشنبه ساعت ۲۰:۵۲:۱۲💜

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مرسی عزیزم بوش سرده؟

نه سرد نیست اتفاقا گرمه ولی خیلی تند و تلخ نیست. یکم که بمونه اووووف عالیه

گر نداری دانش ترکیب رنگ 🌹 بین گلها زشت یا زیبا مکن/ خوب بودن شرط انسان بودن است❤ عیب را در این و آن پیدا مکن《مولانا》
بوش توچه مایه هایی هست یکم بگو 

نه شیرین نه تند یه بوی خاص نگاه شبیه بوی لالیک هم نیست 

میشه یه صلوات مهمونم کنین خیلی زندگی پر مشکلی دارم 😔🐾همه دوست نی نی سایتی دارن همه جا ام دیگه رو تگ میکنن چرا من پس ندارم   
حالا تو بیا منو بخور گل من     با نپسندیدن اسم عطر نژاد پرستم شدیم؟ خوبه والا

نه عزیزم من بخاطر ادکلن نگفتم فحوای مطلبو متوجه نشدی چرا همچین چیزی گفتم،قصد خوردن کسیو‌هم ندارم 💝

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

نه سرد نیست اتفاقا گرمه ولی خیلی تند و تلخ نیست. یکم که بمونه اووووف عالیه

مرسی گلم

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

نه عزیزم من بخاطر ادکلن نگفتم فحوای مطلبو متوجه نشدی چرا همچین چیزی گفتم،قصد خوردن کسیو‌هم ندارم 💝

مگه چی بود محتوا😕اغا من ک نفهمیدم

بزار واضح بگم

ی بی شخصیتی اینو میزد منم از طرف حالم بهم میخورد دیگ واس همین اسم این عطرو بشنوم جیغ میکشم

تیکر هدف😇🌻                                                      قشنگِ بعد شب تیره🖤روشنیِ صبح🤍                     شروع :۱۷ آذر ۱۴۰۰ روز چهارشنبه ساعت ۲۰:۵۲:۱۲💜
ببخشید من جواب میدم یه بوی خیلی خوبیه تو توصیفاتش بوی چوب سوختست بوی جنگل خیلی اوکیه و موندگاریشم خو ...

قربونت گلم ..مرسی ک جواب میدی ...اره لالیک بلک رو بوشو دوسدارم بوی چوب سوخته اس ...

خنده را معنی سرمستی مکن آنکه میخندد غمش بی انتهاست....
مرسی گلم

عزیزمی حالا یه بار رفتی بیرون برو همینجوری تو لوازم آرایشی بوش کن ببین خوشت میاد🌹🌹

گر نداری دانش ترکیب رنگ 🌹 بین گلها زشت یا زیبا مکن/ خوب بودن شرط انسان بودن است❤ عیب را در این و آن پیدا مکن《مولانا》
مگه چی بود محتوا😕اغا من ک نفهمیدم بزار واضح بگم ی بی شخصیتی اینو میزد منم از طرف حالم بهم میخورد ...

بله اینطور واضح میگفتی بد برداشت نمیشد من برداشتم این بود که به خاطر اسم ادکلن حاضر نیستی امتحانش کنی