2777
2789

علایم تو افراد مختلف فرق میکنه ازیه سرماخوردگی خیلی ساده تا سرفه نفس تنگی بدن درد شدید درکل اینکه اصلا استرس نداشته باش خدا بزرگه به هرحال درهرصورت  بهتره مایعات  گرم بیشتر مصرف کنی ابمیوه ی طبیعی که  میوش تو هوای اتاق گرم شده باشه زیاد بخور سوپ همراه گوشت گوسفند  یا مرغ پخته شده چن نوبت درروز مصرف کن کلا سرخ کردنیها سردیجات بهتره اصلا مصرف نشه یا با مصلحش مصرف بشه استراحت کافی داشته باشید واگه سوالی داشتید از ۴۰۳۰ بپرسید نفس تنگی وسرفه داشتید حتما دکتر مراجعه کنید البتع شما چون باردارید شاید بهتره از همین شماره سوال بپرسید تا بهتر راهنماییتون کنن این راهنماییها کلیه وبرای همه افراد یکسانه 

علایم تو افراد مختلف فرق میکنه ازیه سرماخوردگی خیلی ساده تا سرفه نفس تنگی بدن درد شدید درکل ای ...

ممنون از راهنماییت عزیزم. دیروز تا الان کیپ شدن بینی و آبریزش داشتم الان سرفه هم میکنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون از راهنماییت عزیزم. دیروز تا الان کیپ شدن بینی و آبریزش داشتم الان سرفه هم میکنم

انشالله که چیز مهمی نیست همین توصیه هارو انجام بدی به امید خدا بزودی زود حالت خوب میشه 

انشالله که چیز مهمی نیست همین توصیه هارو انجام بدی به امید خدا بزودی زود حالت خوب میشه 

ممنون عزیزم امروز رفتم دکتر گغفت اگر تا شنبه بهتر نشدی برو دکتر عفونی. 😪😪