2777
2789
مرسی گلی. نمیدونم کندلا چنوریه تجربه ای نداشتم نظریم نمیتونم بدم راجع بهش من الکساندرایت میرم واقعا ...

ببخشیدا سوالام خیلی زیاد شد شرمنده دوستم

هزینش حدودا چقد شد 

منو تو تاپیکای انرژی مثبت 

من چند سال پیش با دستگاه shr چند جلسه رفتم

امسال هم ۲ جلسه الکساندریت ۲ جلسه کندلا 

چون کرونا گرفتم دیگه نرفتم

ولی درد کندلا خیلی کمتره

کندلا تمام بدن ۶۵۰ میگیرن اینجا

الکساندریت ۳۵۰ به نظرم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر جلسه ۲۵۰؟

بله عزیزم 

هیچ چیز ازهیچکس بعید نیستتو زندگیتون به هیچکس اعتماد نکنید... اینطوری همیشه شما برنده ایدرازتون رو به هیچکس نگین چون وقتی شما نمیتونید راز خودتون رو نگه دارید مطمعنا کسی دیگه هم نمیتونه😬 
اگ موها برگرده مثل اول بر میگرده؟

نه اصلا قابل مقایسه با اولش نیس من خیلی پر مو هستم..یعنی ۱۰ روز یه بار میرفتم اصلاح صورت ارایشگره میگفت چرا اینقدر دیر میای میزاری پر شه..الان دیگه آرایشگاه نمیرم برا اصلاح

بقیه قسمت‌ها هم همینطور اگر هم در بیاد تک و توک

[QUOTE=176645997]بیکینی و ب_ا_س_ن   جلسه ی 5 رو میخوام برم اره موهای بدنم کاملا رفته همون جلسه ...

8 جلسه هست گلم

بعضیا ک جواب میگیرن دیگه نمیرن فقط 6 ماهی یبار یا 1 سالی یبار میرن تمدید

ولی خب 8 جلسه رو کامل کنی بهتره

هیچ چیز ازهیچکس بعید نیستتو زندگیتون به هیچکس اعتماد نکنید... اینطوری همیشه شما برنده ایدرازتون رو به هیچکس نگین چون وقتی شما نمیتونید راز خودتون رو نگه دارید مطمعنا کسی دیگه هم نمیتونه😬