2777
2789

کندلا

بله راضی ام

هیچ چیز ازهیچکس بعید نیستتو زندگیتون به هیچکس اعتماد نکنید... اینطوری همیشه شما برنده ایدرازتون رو به هیچکس نگین چون وقتی شما نمیتونید راز خودتون رو نگه دارید مطمعنا کسی دیگه هم نمیتونه😬 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کاملا راضی؟؟؟

کاملا راضی

یه سرچ تو گوگل بزن

نوشته ک گرون ترین و بروز ترین دستگاه هست و ازهمه لحاظ عالیه

هیچ چیز ازهیچکس بعید نیستتو زندگیتون به هیچکس اعتماد نکنید... اینطوری همیشه شما برنده ایدرازتون رو به هیچکس نگین چون وقتی شما نمیتونید راز خودتون رو نگه دارید مطمعنا کسی دیگه هم نمیتونه😬 
ب سلامتی عزیز دلم کندلا بهتره ب نظرتون یا الکساندرایت؟

مرسی گلی. نمیدونم کندلا چنوریه تجربه ای نداشتم نظریم نمیتونم بدم راجع بهش من الکساندرایت میرم واقعا اضیم و راحت شدم بعداز جلسه 6هم فقط احتیاج به شارژ کردن داره هر3ماه یا6ماه

کجاهارو لیزر کردی؟ کامل رفته موهاش؟ و اینکه چند جلسه رفتی 

بیکینی و ب_ا_س_ن  

جلسه ی 5 رو میخوام برم اره موهای بدنم کاملا رفته

همون جلسه ی اول ریخت 

جلسه های بعد اینقدر نازک بود ک نمی دیدمشون و خودشون می ریختن 

الان دیگه اصلا در نمیان

8 جلسه رو ک کامل کردم دیگه نمیرم

حدودا چقد هزینه کردین

250 فقط برای بیکینی و ب_ا_س_ن