2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واااای منم میخواستم یه تاپیک بزارم در این مورد واقعا روزا خیلییییی تکراری شدن ان قدر زود میگذره و  روزا تکراری شدن انگار آدم هر ثانیه داره می‌خوابه😭😭😭😭😭😭

من‌اینجاایستاده‌ام‌واینجا‌خواهم‌ماند‌بگذار‌طوفان‌به‌پاشود
روزامن دقیقاعین همه..قشنگ تکراری ...شب دقیقامیدونم فردام چی میشه وچه اتفاقایی میفته 

روزمرگی نشاطو میگیره، خیلی دارم درون گرا میشم

اللهم عجل لولیک الفرج🤲❤️انسان برای خوش بودن به این همه استعداد، احتیاج نداشت .عین‌.صاد

یه عالمه فکر و ایده تو سرمه 😁🤭

اما با وجود پسر کوچولوم خیلیاشو نمیتونم عملی کنم

بعضی روزا فلاکس چای و تنقلات برمیدارم ، به همسرم میگم میریم کوه ، 

فیلم طنز دانلود میکنم باهم میبنیم و چیپس و ماست موسیر و تخمه ام حتما باید باشه😁حس تفریح بهم میده

بهترین جای ممکن ایستادم...در بهترین زمان....  

خوندن زبان

دیدن پک های آموزشیم در رابطه با رشته ام

یاد گرفتن یه کوچولو خیاطی و دوخت و دوز واسه خودم تو برنامه هامه

یکمم راجع به بیت کوین دارم مطالعه میکنم و سرمایه گذاری

هر لحظه ام یه چیزی به فکرم میرسه بسازم که هیچکدومو نمیتونم با فندق کوچولوم😁🤭

این پیجاییکه تو اینستا آموزش میدن رو نگاه کن ، با وسایل ساده خونتو یکم تغییر بده ، و چیزای باحال بساز

منم روزمرگی دارم چندین ساله روزام کاملاشبیه همه .فکرکن یه فیلم تکراری وهرروزببینی

یه فیلم که نشستی منتظری تموم شه

اللهم عجل لولیک الفرج🤲❤️انسان برای خوش بودن به این همه استعداد، احتیاج نداشت .عین‌.صاد

خوندن زبان دیدن پک های آموزشیم در رابطه با رشته ام یاد گرفتن یه کوچولو خیاطی و دوخت و دوز واسه خود ...

خیلی خوبه یه مادر باید شاد وبا انرژی باشه، خدا کوچولوت حفظ کنه🥰

خیلی خوبه یه مادر باید شاد وبا انرژی باشه، خدا کوچولوت حفظ کنه🥰

مرسی عزیز دلم😍😍😍😍

شما هم انرژی و نشاط رو به خونه و قلبت برگردون و از روزمرگی در بیا🥰🥰🥰🥰