2777
2789
عنوان

درد ودل

60 بازدید | 9 پست

سلام مامانا مهربون امروز حالم بدشد و معده ام درد اومد و بیحالی شدید رفتم دکتر واولین ماه اقدامم بود و دکتر ازمایش بارداری گرفت و البته سه روز اصلا زمان پریودمه من هرماه ۲۶ میشم و منفی بود از بعدلزظهر اینقد دلم گرفته اینقد این ماه ذوق داشتم  هعی گریم میگیره  هعی میگم قربون مصلحت خدا برم بااینکه اولین اقدامم بود من تازه ۲۰ سالمه و ۸ ماهه عروسی کردم اما نمیدونین چقدددددعاشق بچم الانم ک مینویسم باز اشکم میاد تازه میفهمم چشم انتظاری ینی چی الهی خدا دامن همه زنا دنیا وسبزکنه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

[QUOTE=176607008]چرا اینقدر عجله داری؟[/QUOTE چون تنهام و اینجا غریبم و جاییم ندارم برم و دوس دارم ب ...

شوهرت این حرفارو میزنه؟؟دست تنها خیلی سخته مخصوصا اگه سنتم کم باشه از من میشنوی لااقل یکی دو سال واسه خودت زندگی کن

شوهرت این حرفارو میزنه؟؟دست تنها خیلی سخته مخصوصا اگه سنتم کم باشه از من میشنوی لااقل یکی دو سال واس ...

شوهرم ۳۰ سالشه و ازصب میره سرکار تاشب از نظر مالی اوکی هستیم من بچه بودم خیلی سختی کشیدم همش میگم بچم بیاد تموم اون کمبودای محبت و براش جبران کنم من ب حدی عاشق بچم ک میگم خدایا نکنه بخای باهام شوخی کنی و منو محروم کنی لز مادرشدن ن ب عشقم رسیدم ن دلخوشی داشتم دیگ تنها دلخوشیم اینه یکی بیاد از جنس فرشته کنارم

شوهرم ۳۰ سالشه و ازصب میره سرکار تاشب از نظر مالی اوکی هستیم من بچه بودم خیلی سختی کشیدم همش میگم بچ ...

نه ایشالا که مادر میشی ولی میگم تنهایی خیلی سخته منم باردارم و دور از خانواده ولی من 28 سالمه بازم سختمه