میخوام تپل شه صورتم هر طرف ۲ و نیم سی سی بزنم درکل ۵ سی سی خوبه ؟
اگه اطرافتون دیدید یا تجربه دارید راهنمایی کنید لطفا
اگه دیدی نتونستی یکی و از دلت بِکنی ؛بدون اون عشقه ؛) اون دختر احساساتی و خوش قلب اون دختر قبلی و با دستای خودم کشتمش والان یه سنگ ازش مونده یه سنگ بی رحم و تلخ ! چه کردم با خودم که مرگ و زندگی برام فرقی نداره!♡
اگه دیدی نتونستی یکی و از دلت بِکنی ؛بدون اون عشقه ؛) اون دختر احساساتی و خوش قلب اون دختر قبلی و با دستای خودم کشتمش والان یه سنگ ازش مونده یه سنگ بی رحم و تلخ ! چه کردم با خودم که مرگ و زندگی برام فرقی نداره!♡
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
نههههه اولش خوبه بعد صورت کج و کوله میشه میشین عینه افرادی که دور لز جون سکته کردن من مادر بهترین دوستم یکی از بزرگترین کلینیک های زیبایی رو داشتن که داماد دکتر قریب دکترشون بود اصلا و میگفت ما میکنیم ولی بزرگترین اشتباهه این کار بعد دوس دارید صورتتون تپل شه قشنگ دو تا راه هس که خیلیی تاثیر داره یه ورزشه که رزنیو و دو اینکه همراهش هر روز صبح سیب زمینی آب پز بخورید ناشتا و اینکه خیلیی خواهرانه میگم اینو که نکنید حیفه واقعا
خود دکتر بهتر راهنماییت میکنن عزیزم اما حتما حتما پیش یه متخصص برید چون صورت خراب شه دیگه واقعا سخت میشه درستش کرد اگر تهرانی برو پیش دکتر کامبیز پوریوسف متخصص انواع جراحی زیبایی هستن مطبشونم سعادت آباد سرو غربی ،جنب رستوران ماهی خوب ،برج تجارت ،طبقه۶واحد۲۶ برای هزینه هاش تماس بگیر الان نمیدونم چجوریه شماره تماس: ۰۹۱۹۴۴۷۸۹۹۷ https://jarahezibaei.com/