2777
2789
عنوان

بچه ها اصلا حالم خوب نيست😞

| مشاهده متن کامل بحث + 864 بازدید | 42 پست

چند روز پيش قبل از اومدنم ديدم چندتا دختر و تو اينستاش ك قبلا داشت و من انفالو كردم و دوباره فالو كرده اونا هم همين طور بعد من هيچ وقت سر گوشيش نميرم رفتم ديدم اسم يسري دختر سيو هست ك تسم اونا هم هست حالم خلي بد شد حرفي نزدم فرداشم ك ديروز بود اومدم اينجا 

خيلي كلافه ام نميدونم بي خوديه نگرانيم يا نه اخه خيلي دوسم داره

همه چي با هم قاطي شده 

خسته شدم

نمیدونم چرا خیلی وقتا جای بچه و مادرا عوض میشهه..مادر دلسوز نعمته واقعاا‌.‌..هعی خدااا

اره واقعا از ديروز دارم ميگم اگه باهام خوب بود بايد كلي خوشحال ميشد دخترش اومده كلي باهم ميشستيم حرف ميزديم اما افسوس...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره خيلي خوبه 

خدارو شکر عزیزم من از هیچکدوم شون شانس ندارم نه خوانواده همسر نه خوانواده خودم نه همسر 🖤

دلت که شکست سرت را بگیر بالا.....!                                   تلافی نکن،فریادنزن،شرمگین نباش،حواست باشه دلت شکسته گوشه هایش تیز است .....مبادا دل ودست آدمی را که روزی دلدارت بود زخمی کنی،مبادا فراموش کنی روز شادیش آرزویت بود...... صبور باش، بغضت را پنهان کن، رنجت را پنهان تر.....! زمین گرد است.....!!!!
منم اميدوارم همسرم گند نزنه ب مردا اطميناني نيست خدا بهت ارامش بده خيلي سختهههه😞

همچنین دوست عزیزم ⁦❤️⁩⁦بد به دلت راه نده

دلت که شکست سرت را بگیر بالا.....!                                   تلافی نکن،فریادنزن،شرمگین نباش،حواست باشه دلت شکسته گوشه هایش تیز است .....مبادا دل ودست آدمی را که روزی دلدارت بود زخمی کنی،مبادا فراموش کنی روز شادیش آرزویت بود...... صبور باش، بغضت را پنهان کن، رنجت را پنهان تر.....! زمین گرد است.....!!!!
اره خداروشكر اونا خوبن همسرم عاليه تنها مشكلمون مسائل ماليه والا اخلاقي اصلا مشكل نداريم خيلي هم همو ...

پناه بر خدا ان شاالله خدا برا خودت بسازه هیچ وقت محتاج،هیچ کس نباشی ،،،،حتما یه مشکلی داره که باتو اینطور رفتار میکنه خدا خودش همه چیو برات درست کنه ،،،،باید با همسرت درمورد اون دخترا حرف میزدی  ازش جواب میخاستی

ول کن جهان را ؛قهوه ات یخ کرد.....
پناه بر خدا ان شاالله خدا برا خودت بسازه هیچ وقت محتاج،هیچ کس نباشی ،،،،حتما یه مشکلی داره که باتو ا ...

نتونستم بهش بگم رفتم سراغ گوشيت

نميخواستم روزي ك دازم ميرم ناراحتي بينمون باشه

نتونستم بهش بگم رفتم سراغ گوشيت نميخواستم روزي ك دازم ميرم ناراحتي بينمون باشه

عزیزم حالا که میگی مامانت مهمان داره برو پیششون ببین عکس العملش چیه کمکش کن تو پذیرایی ببین چطور رفتار میکنه جلو مهمونا

عزیزم حالا که میگی مامانت مهمان داره برو پیششون ببین عکس العملش چیه کمکش کن تو پذیرایی ببین چطور رفت ...

اين داستان يك ساله همه ميدونن اونم رفتارش تغيير نميكنه رفتم تو جمعشونم الان چيزي تغيير نميكنه

انقدر ازارم داده كه متنفرم ازش هم از مادرم هم پدرم خيليييييي ازارم دادم 

اين داستان يك ساله همه ميدونن اونم رفتارش تغيير نميكنه رفتم تو جمعشونم الان چيزي تغيير نميكنه انقدر ...

عزیزم برا آرامشت آیه الکرسی میخونم ،خدای تو هم بزرگه