2777
2789
عنوان

بچه ها اصلا حالم خوب نيست😞

| مشاهده متن کامل بحث + 864 بازدید | 42 پست
عزیزم ،چقدر بد ،بعضی چیزا رو که میشنوم با خودم میگم این آدما اصلا عاطفه دااارن؟؟ چطور دلشون میاد این ...

جدا شدن

اونم يكي بود بدتر از اين خانم 

نميدونم چرا ما رو ب دنيا اوردن

من نفرين نميكنم اما يعني خدا ميگذره؟!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جدا شدن اونم يكي بود بدتر از اين خانم  نميدونم چرا ما رو ب دنيا اوردن من نفرين نميكنم اما يع ...

الهی ،عزیزم برو بیرون برا خودت بچرخ ،با دوستات باش ،حتما تاوان پس میدن ،،،هرکس بچه میاره مسےولیت قبول کرده ،پس چطوریه که میگن خدا از تک تک نعمتاش سوال میپرسه دیگه حتما خدا جایی دیگه برای تو جبران میکنه اونا رو هم مواخذه میکنه ،،،،،،،باور کن متوجه،نشدم،فکر کردمرنامادریته الان متوجه شدم خواهر شوهرم نامادریه دوتا دختر و یه پسر از همسرش داره باور کن بدون اونا آب هم نمیخوره کافیه پامون برسه خونشون سریع همشون رو جمع میکنه بیاید خانواده دایی اومدن ،،اصلا بدون اونا هیچ کاری نمیکنه ،،،جوری رفتار کرده هیچ کس تشخیص نمیده نامادریه دختراش بدشون نیاد کسی بگه نامادریتون ،،،،یه مادر چطور میتونه این رفتارارو بکنه،،،باهاش حرف زدی ،؟؟چیزی نمیگه ؟؟

ول کن جهان را ؛قهوه ات یخ کرد.....
قبلا سعي كردم حرف بزنم داد ميزنه و حرف اي بد ميزنه بيشتر دلم ميشكنه

من ک فکر میکنم مشکل روحی داره ،شاید با مشاوره مشکلش حل بشه ،،،حتما همینطوره 

بندرعباس

آهاااااا پس،دوریم ،امید وارم،اونقدر خوشبخت بشی که همه این روزا رو فراموش کنی ،،،از همسرت چی راضی هستی از خانوادش چی ،حداقل خلا ء ت پر بشه ؟؟

من ک فکر میکنم مشکل روحی داره ،شاید با مشاوره مشکلش حل بشه ،،،حتما همینطوره 

اره قطعا همين طوره والا ي ادم سالم ك اين طوري نيست 

نميره برادم ميخواست ببرش

٥ساله اين طوري شده فقطم با من اين طوريه با برادرم خيلي بهتره والا ب شدددددت رفيق بازه الانم باز دوستش اومده 

با كاراش من و فراري داد رفتم بندر عباس

مجبور شدم كارم و ول كنم و برم بندر 

عزیزم شوهرت چطوره رفتارش خوبه باهات؟

دلت که شکست سرت را بگیر بالا.....!                                   تلافی نکن،فریادنزن،شرمگین نباش،حواست باشه دلت شکسته گوشه هایش تیز است .....مبادا دل ودست آدمی را که روزی دلدارت بود زخمی کنی،مبادا فراموش کنی روز شادیش آرزویت بود...... صبور باش، بغضت را پنهان کن، رنجت را پنهان تر.....! زمین گرد است.....!!!!
آهاااااا پس،دوریم ،امید وارم،اونقدر خوشبخت بشی که همه این روزا رو فراموش کنی ،،،از همسرت چی راضی هست ...

اره خداروشكر اونا خوبن همسرم عاليه تنها مشكلمون مسائل ماليه والا اخلاقي اصلا مشكل نداريم خيلي هم همو دوست داريم

اگه مادرم اين طوري نبود من هيچ وقت رازي نميشدم با اين شرايط ازدواج كنم برم بندر با كسي ك هيچي نداره هيچييييي با حقوق نا چيز بشينم زندگي كنم 

اما با همه اينا ارامش دارم 

اونجا باورت ميشه من با حداقلا دارم زندگي ميكنم ميام اينجا ميبينم مامانم چقدر بريز ب پاش داره راحت خريد ميكنه كلي وسايل قشنگ هر بار خريده چقدر زياد زياد مواد غذايي ميخره حسرت ميخورم😞

اره خداروشكر اونا خوبن همسرم عاليه تنها مشكلمون مسائل ماليه والا اخلاقي اصلا مشكل نداريم خيلي هم همو ...

نمیدونم چرا خیلی وقتا جای بچه و مادرا عوض میشهه..مادر دلسوز نعمته واقعاا‌.‌..هعی خدااا