2777
2789

رابطه امون خوبه و با احترامه

جلو برادرهای شوهرم هم حجاب ندارم اما پوشش مناسب دارم

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بد نیس

بدون روسری هستم چون برادر شوهرم کوچیکتر از خودمه ۱۵ سالشه

ولی مادرشوهرم بدش میاد به شوهرم گفته بود نبات باید جلوی داداشت روسری سر کنه 

منم خونشون روسری سر میکنم دس و پا شکسته ولی جاهای دیگه نه 😒

دوستت دارم ، منو ببخش ، سپاسگزارم ، متاسفم 🤍میشه اگه امضامو دیدی یه صلوات واسه سلامتی امام زمان بفرستی ؟ ⁦❤️
سلام  نه من اولا خجالتی بودم مادر شوهرم خودش لختم میکرد خونواده ی بافرهنگین حجاب ندارم اوناام ...

خخخخ پس کسایی که حجاب دارن بی فرهنگن ؟

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالی فرجه"  به جمع  👈مشق انتظار 👉  بپیوندید . 

رابطمون خوبه 

زیاد خونشون نمیرم چون به جمله دوری و دوستی اعتقاد زیادی دارم

از نظر حجاب هم پوشش کامل دارم 

چون خانواده محجبه ای هستن و من خودم اینطوری راحت ترم  اما نه انقدر که بخوام خودمو اذیت کنم

حاجتم اینه امام رضا ضامنم بشه تا منم به آرزوم برسم 😢
من گفتم بی فرهنگن؟  گفتم اگه جلوشون بی حجاب باشم بد نگاه نمیکنن فکر بدم نمیکنن😒

پس یوزارسیفن 😊😁😁😁

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالی فرجه"  به جمع  👈مشق انتظار 👉  بپیوندید .