2777
2789

وقتی بدبختیای خودمو می بینم و گرفتاری و بدبختی آدمایی که اینجا می خونم. دلم می گیره از خدا. مگه یه ادم چقدر صبر و تحمل داره. مگه خدا چرا باید فقط برا بعضیا خدایی کنه. چرا حرف خیلیارو نگفته میشنوه و روز به روز بهتر. ولی ...کاش خدا خوشبختی رو هم تقسیم می کرد . و همش سهم یه سریا بدبختی نبود. کاش مثل خیلی چیزا که نداده خیلی سخت نمی گرفت. کاش فقط بنده های خاصشو خلق می کرد نه....

همین الانشم سهم همینه که میگی خوشبختی پخش شده

فقط باید یکم سنت بیشتر بشه ببینی 

هر وقت بخاطر حرف درستی که زدی، بهت گفتن اراذل اوباش آیه ی 27 سوره ی هود رو بخون که به حضرت نوح (ع) گفتن :"..... وَمَا نَرَاكَ اتَّبَعَكَ إِلَّا الَّذِينَ هُمْ أَرَاذِلُنَا بَادِيَ الرَّأْيِ وَمَا نَرَىٰ لَكُمْ عَلَيْنَا مِنْ فَضْلٍ بَلْ نَظُنُّكُمْ كَاذِبِينَ"----->.... ما کسایی که از تو تبعیت کردن رو جزو اراذل (انسان های پست) میدونیم و شما برتری نسبت به ما ندارید بلکه فکر می‌کنیم دروغگو هستید 🌹🐤شش ماهم که بود مادرم بخاطر شغلش مجبور شد منو بذاره مهد کودک، برای همین خانه داری رو انتخاب کردم💛 💐خدای مجازی همون خدای دنیای حقیقی هست منتهی کسایی که یه عمری بخاطر حرف مردم خوب بودن اینجا که ناشناس میشن تمام پرده های حیا رو میدَرَند.... 💐صبر اینه که توی سختی از حالت پیش مردم شکایت نکنی،خدا بدش میاد لیسانس دارم و مطالعه میکنم ولی خانه دار بودن رو انتخاب کردم، هدفم تربیت بچه ام هست 🐣🌺 و علت حضورم اینجا اینه که بازخورد کارهام و تجربیاتم رو ببینم 🌺

کفر نگو خوشبخت وبدبخت قراره همشون بمیرن هممون میریم زیر خاک این دنیاییم ب بخاطرش داریم خودمونو ب ابواتیش میزنیم ک خوب شه قراره ی روز ازش بریم موندنی نیستیم ک حرص میخوری خواهری 

ربِّي لا إلـهَ إلا انت خلقتني وانا عبدك وانا على عهدِكَ ووعدك ما استطعت ، اعوذُ بك من شرِّ ما صنعت ابوءُ لك بنعمتك علي وابوءُ بذنبي فاغفر لي فإنهُ لا يغفرُ الذنوب َإلا إنت♥️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ی زن طرد شده ام از سمت شوهرم اینطور بگم که مثل ی ادم بی خود تو خونه ام براش صبح میره 12 شب میاد هیچگونه رابطه ای ام باهام نداره خیلی دنیا بچشمم تیره و تار شده تو شهر غریبم هستم تنهای تنها جز خدا کسیو ندارم

کفر نگو خوشبخت وبدبخت قراره همشون بمیرن هممون میریم زیر خاک این دنیاییم ب بخاطرش داریم خودمونو ب ابو ...

حرص دنیارو نمی خورم. غصه یک دقیقه خیال راحت و دل خوش دارم . از این دنیا چیزی نمیخام. خستم. کاش خدا فقط خوباشو داشت و منه بدو و دوتا بچه بی گناهو خلق نمی کرد

حرص دنیارو نمی خورم. غصه یک دقیقه خیال راحت و دل خوش دارم . از این دنیا چیزی نمیخام. خستم. کاش خدا ف ...

قل لن یصیبنا الا ماکتب الله🌹ببین اینجا هرکی ی مشکلی داره هیچکی خوشبخت نیس منکه الان دارم برات مینویسم کلی بدبختی دارم ولی این معنیش نیس ناشکری کنم کفر کنم دوتا بچه سالم داری بگو نداروشکر من حسرت همون بچه سالمی ک تودارمو دارم میخورم ولی میگم الحمدلله حتما خدا حکمتی داره ک داره اینجور امتحانم میکنه

ربِّي لا إلـهَ إلا انت خلقتني وانا عبدك وانا على عهدِكَ ووعدك ما استطعت ، اعوذُ بك من شرِّ ما صنعت ابوءُ لك بنعمتك علي وابوءُ بذنبي فاغفر لي فإنهُ لا يغفرُ الذنوب َإلا إنت♥️
من ی زن طرد شده ام از سمت شوهرم اینطور بگم که مثل ی ادم بی خود تو خونه ام براش صبح میره 12 شب میاد ه ...

منم همینوم میگم کاش خدا شما و من و امسال مارو ببینه. کاش یه دره نشون بده ماهم بنده اونیم. آخه به چه گناهی بزرگی باید اینجوری زجر کشید و ظالما ....

چرا طرد شدی بیشتر میگی 

نمیدونم کلا خودش فکر میکنه خیلی خوبه ولی من هیچ محبتی ازش نمیبینم فقط بوسم میکنه بغلم میکنه اما رابطه به هیچ وجه نداره باهام اگرم خودش بخواد میتونه نعوظ داشته باشه فکر نکنم مشکلش نعوظ باشه بیشتر انگار منو نمیخواد اصلا دوستم نداره خسته شدم دعا کنید خدا خودش تقاصمو بگیره ازش

منم همینوم میگم کاش خدا شما و من و امسال مارو ببینه. کاش یه دره نشون بده ماهم بنده اونیم. آخه به چه ...

من اینقدر سر نمازم زجه میزنم اخه نداشتن رابطه زنو داغون میکنه همش میگم حتما مشکلی دارم یا با کسیه که سمت من نمیاد

نمیدونم کلا خودش فکر میکنه خیلی خوبه ولی من هیچ محبتی ازش نمیبینم فقط بوسم میکنه بغلم میکنه اما رابط ...

خدا اتفاقا تا دلت بخاد میزاره خوش بگدره بهشون. من خیلی زیاد دیدم که اینجور آدما یه تار موهم از سرشون کم نمیشه و فقط روز به زور شادتر و سرحال تر