2777
2789
عنوان

طلاق

700 بازدید | 23 پست

مامانم پاشو کرد تو یه کفش که یا من یا شوهرت. چونَ شوهرم خیلی بهش بی احترامی میکرد اون موقع منم مادرمو انتخاب کردم و جدا شدم شوهرمم خیلی اومد ازش عذر خواهی کنه ولی قبول نکرد که باهاش آشتی کنه و به جدایی نرسیم.الان واقعا بعضی موقعا پشیمون میشم شرایطم بد نیست ولی خودم با مامانم نمی‌سازم گاهی اوقات و دعوامون بالا میگیره. 

همش دلم میخواد خونه ی خودم بودم احترامم بیشتر بود😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط همین سربی احترامی به مادرتون؟درسته کارش خیلی زشته ووقیحانه بودنه دراین حدک جداشین

ببخشیدولی مادرتون یکم خودخواهی کردیعنی چی یامن یاشوهرت؟

اولین فردتوزندگی هرکس همسرش بایدباشه.توبه مامانت بگویامن یاباباببین چی میگه؟

یک نفرپیش فلک ریش گروبگذارد بلکه دست ازسرآزردن مابردارد♥

مادرت چجوری میخواد اون دنیا جواب شما و شوهرسابقتو بده😔ک زندگیتو بهم زد 

اگر شوهرت واقعا بد بود به اون دوران فک نکن 

سعی کن درس بخونی شغل داشته باشی پول جمع کن ک بتونی مستقل زندگی کنی

حالا با مادرتم دعوا کنی مهم نیس بالاخره مادرته بهش بی احترامی نکن

نترسید روزی خورشید متلاشی شود و همگی ما از سرما بمیریم ، بترسید روزی برسد که زنان بخواهند محبتشان را از مردان دریغ کنند..آن وقت همگی از سرما خواهیم مُرد..
فقط همین سربی احترامی به مادرتون؟درسته کارش خیلی زشته ووقیحانه بودنه دراین حدک جداشین ببخشیدولی ماد ...

هی گریه میکرد و ناله که شوهرت عوضیه میخواد با کاراش منو بکشه توام چسبیدی به اون تا وقتی با اونی اسم منو نیار یا طلاق یا قید خانوادتو بزن 

مادرم و شوهر سابقم آبشون تو یه جوب نمیرفت همش بین دعوای این دوتا بودم آخر سر مادرمو انتخاب کردم و طب ...

البته یه نگاهی به تاپیکهاتون انداختم 

بنظرم شوهرتون مشکل حاد داشته 

پارانویید و ... 

چرا شوهرت به مادرت بی احترامی کرد ؟؟ کاش مادرت یه کم گذست داشت و به خاطر خودش زندگیتو نمیپاشید

نمیدونم احساس می‌کرد باید پای مادرمو کوتاه کنه مامانم دخالت داره کلا حساس بود رو مامانم. که چرا وقت نهار زنگ میزنه چرا اینجوریه چرا اونجوریه.... 

البته یه نگاهی به تاپیکهاتون انداختم  بنظرم شوهرتون مشکل حاد داشته  پارانویید و ...  ...

آره ولی الان که باهاش دعوام میشه دلم استقلال قبلیمو میخواد 😣شایدم من دیونه شدم