2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چقدره؟تا دو هفته مشکلی نداره گلم نگران نباش

سلام  من الان در هفته ۳۳و۲ روز قرار دارم. بر اساس جدولی که داخل سونوگرافی برام ثبت شده

31 هفته و۵ روز=Hc

32 هفته=Bpd 

32 و۶ روز=fl

33هفته و۴ روز =Ac 

سن کلی برابر با ۳۲ هفته و۴ روز =GA 

من با گشتن در اینترنت متوجه شدم این حروف اختصار مربوط به اندازه دور سر وشکم و...جنین میشن...با توجه به این اعداد آیا جنین مشکلی داره...آخه اندازه دور سرش کمتر از سن بارداریِ😯. در صورتی که در سونو های قبلی این مشکل وجود نداشت. ... لطفا راهنمایی کنید خیلی نگرانم😢.

سلام  من الان در هفته ۳۳و۲ روز قرار دارم. بر اساس جدولی که داخل سونوگرافی برام ثبت شده  3 ...

به جز اینا که گفتم

در سونوگرافی که هفته ۳۰ و۲ روز انجام دادم وزن جنین ۱۶۴۰ بود اما در سونو ای که  انجام دادن وزن جنین ۲۰۷۰گرم بود. .این مقدار وزن گیری در طی ۳ هفته کم نیست.آخه اگر جنین هفته ای ۲۰۰ تا۲۵۰ گرم وزن میگیره الان باید وزن جنین باید ۲۳۰۰تا۲۴۵۰ میبود؟ حجم مایع آمونیاک دور جنین ۱۰ گزارش شده.این میزان خطرناکه؟حجم مایع sp=2/7 ثبت شده این میزان خطرناکه؟ آخه هفته ۳۰ حجم sp=4/3 بود و دور جنین ۱۱😯 

۳۳ هفته و۲ روز ...اما میانگین سن بارداری رو برام زده ۳۲ هفته و۴ روز

منم هفته ۳۶ هستم وزن بچه ۳۴ دکترم استراحت داده با اومگا ۳ تا شنبه لرم مطب بررسی کنه 

من هرکس درخواست دوستی بده قبول میکنم ولی سوال چرت جواب نمیدم عکس نمیدم قد و وزن نمیگم اگه آقا باشی به ثانیه میفهمم وقتت رو هدر نده
منم هفته ۳۶ هستم وزن بچه ۳۴ دکترم استراحت داده با اومگا ۳ تا شنبه لرم مطب بررسی کنه  

عزیزم انشا...تا اون تاریخ نی نیت وزن میگیره.

ببخشید در مورد اختلاف سر دور بچه با سن بارداری اطلاع ندارید؟ من دور سر جنین با سن بارداریم ۱ هفته و۵ روز اختلاف داره؟ اما تو سونو های قبلی نهایت اختلاف ۲ روز بود😥

عزیزم انشا...تا اون تاریخ نی نیت وزن میگیره.

ممنونم

من هرکس درخواست دوستی بده قبول میکنم ولی سوال چرت جواب نمیدم عکس نمیدم قد و وزن نمیگم اگه آقا باشی به ثانیه میفهمم وقتت رو هدر نده