2777
2789

ریزش مو داشتم و موهای زائد زیر چونه و  پریودی نامنظم رفتم دکتر ازمایش هورمونی دادم و جوابشو بردم فقط واسم قرص دگزامتازون تجویز کرد گفت هورمون های مردانت بالاس تا یک ماه روزی نصفی قرص بخورم و دوباره برم آزمایش بدم...اون موقع نمیدونستم چی تجویز کرده حالا که از داروخونه گرفتم دیدم دگزامتازونه... سرچ کردم کلیییییی عوارض داشت مثل جذب نکردن مواد مغذی و کلسیم و فشار خون بالا و تضعیف سیستم ایمنی و... که کوچکترینش پف بدن و افزایش وزن بود 

هم از عوارض بزرگش میترسم هم از افزایش وزن آخه تازه لاغر کردم و رسیدم به ۵۹ 😭 

اصلا نمیدونم با این همه عوارض فایده ای داره یا نه 

کسی مصرف کرده؟ نتیجه ای گرفته از لحاظ تنظیم هورمون ها و تنظیم قاعدگی و ریزش مو  و موهای زائد صورت؟؟؟ چاق هم شده؟ یعنی تا یکماه روزی یه دونه این همه عوارض و چاق شدن داره؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین عزیز، هزار تامونم بگیم بده شما باااید بخوریش، چون دکتر تجویز کرده، اگر واقعا شک داری به پزشک دیگه برای تعویض دارو و یا تجویز داروی دیگه برا کاهش ساید افکتهاش مراجعه کن

وضعبت فعلیت ادامه دار باشه خطرش به مراتب بیشتره

من به زمانی لاغر بودم یکی دگزامتازون معرفی کرد بهم . وای نگو موهای زاید بدنم و زیر چانه زیاد شد صورتم پر مو شد . کیست اومد چاق شدم و شکمم و پایین تنم از شدت چاقی پوستش ترک برداشت قطع کردم ولی ادم سابق نشدم ادم کچل بشه بهتر از مصرف دگزامتازونه

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده
من به زمانی لاغر بودم یکی دگزامتازون معرفی کرد بهم . وای نگو موهای زاید بدنم و زیر چانه زیاد شد صورت ...

چند وقت استفاده کردین، من ۴ تا امپولشو زدم، دوتا یه ماه دوتا ماه بعدی ،حس میکنم صورتم مو دراورده

چند وقت استفاده کردین، من ۴ تا امپولشو زدم، دوتا یه ماه دوتا ماه بعدی ،حس میکنم صورتم مو دراورده

من یماه و نیم ۴ ورق . هنوزم هنوزه ده سال میگذره ولی عوارضش نرفته

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده
من یماه و نیم ۴ ورق . هنوزم هنوزه ده سال میگذره ولی عوارضش نرفته

میشه بپرسم چند وقت بعدش عوارضش خودشو نشون داد؟ من دوماه پیش دوتا زدم، هنوز چندان چیزی ندیدم ،ینی بعدن نشون میدن؟

من به زمانی لاغر بودم یکی دگزامتازون معرفی کرد بهم . وای نگو موهای زاید بدنم و زیر چانه زیاد شد صورت ...

عزیزم روزی چندتا میخوردین؟ دکتر تجویز کرد یا خودتون همینجوری با معرفی بقیه گرفتید؟یعنی مصرف کردید که چاق بشید؟

اینکه گفتید باعث شده چاق بشین. یعنی اشتهاتونو بیشتر کرده و باعث شده بیشتر غذا بخورین و چاق بشین یا تاثیری روی اشتها و غذا خوردن نداشته و همینجوری باعث شده چاق تر بشین؟