سلام
کسانی که مشکل تنبلی تخمدان و کیست دارن
از نظر طب سنتی دلیلش سردی هست
و مصرف غذاهای نامناسب
مثل روغن های بازاری که عامل اکثر بیماری هاست😡😡😡
سعی کنید از تغذیتون حذف کنید درسته غذاها هرچی چرب تر و سرخ کرده تا باشه خوشمزه تره
ولی سلامتی مهم تره
قند و شکر
یکی از عامل های اصلی کیست هست
بزارید این پیج رو بهتون بگم که چقدر این جیز ها رو قشنگ توضیح داده niloofars_elfcare
البته واقعا رعایت این چیزا واقعا سخته من خودم نتونستم متاسفانه درست عمل کنم ولی خوب مصرف روعن سرخ کردنی رو کمتر کردم
بعد دیگه هر شب شکمتونو با وغن سیاهدونه ماساژ بدید مخصوصا قسمت تخمدان ها و رحم رو با روغن زیتونم خیلی خوب و عالیه مخصوصا برای یبوست
توی دوران پریودی سعی کنید سردیجات نخورید مثلا مادرشوهرم میگفت قدیما اگر توی پریودی گوجه ای چیزی میخوردیم کلی دعوامون میکردن
یا اینکه قدیمیا همش توی دوران پریودی دور کمرشون رو میبستن تا اون ناحیه گرم بمونه
سعی کمید دور کمرتون رو گرم نگه دارید
وقتی پریود هستید با اب سرد خودتون رو نشورید نزارید بدنتون یخ کنه مثلا با اب یخ پاهاتون رو نشورید یا یه جای سرد نشینید
سعی کنید چیزای گرم مثل شیره و سویق و اینجور چیزا بخورید اینا باعث میشه رحمتون گرم بشه
شیره و سویق و مغزیجات هم به کم خونیتون کمک میکنه
اگر پریود میشید و روز اول احساس میکنید که قسمت شکم و ب استون نسبت به جاهای دیگه خیلی سرد و یخه مطمئن باشید رحمتون سرده
حتی اگر بخوایم یکمی غیر بهداشتیش کنیم 😁😁😁
میگن نباید خودتون و اصلا بشورید ولی خوب این یه جیز نشدنیه
یا اینکه از نوار بهداشتی استفاده نکیند بازم اونم واقعا کار خیلی سخت و نشدنیه
کلا سعی کنید سبزیجات و وارد تغذیتون کنید نه سالاد که داخلش کاهو و خیار و گوجه و اینجور چیزاس سرده مخصوصا اگر با غذا بخورید بشدت بده باید جدا باشه
اما سبزیجات مثل سبزی خوردن کنار غذا عالیه مشکلات یبوست که عامل اصلی هم مریضی هاست رو برطرف میکنه
سعی کنید برنجتون رو زعفرون یا شوید یا زیره بهش بزنید و بخورید
و مصرف برنجتون رو هم کنید
نونم سعی کنید نون سنگگ مصرف کنید چون درصد سبوس گیریش خیلی کمتره و خیلی بهتره تا نونایی که با ارد سفید پخته میشه
گوشتم سعی کنید گوشت گوساله رو حذف کنید یعنی اصلا گوشت نخورید خیلی بهتر از مصرفوشت گوسالس
گوشت مرغم همینطور
میتونید جایگزینش از گوشت بره بوقلمون بلدرچین و شتر استفاده کنید
تخم بلدرچینم توی برنامه غذاییتون وارد کنید
خوب حالا کسایی که پایه هستم بیاید با هم برنامه بریزیم و به سالم خوری و درست غذا خوردن روی بیاریم کسایی که پاین دستا بالا از شنبه 😅😅😅شروع کنیم و به هم یاد بدیم غذاهای سالم بدون سرخ کردن
یاد بدیم صبحانه چی بخوریم ناهار چی شام چی
البته بگم که ناهار یه وعده اضافیه طب سنتی میگه ناهار یه غذای خیلی سبک در حد میوه و سبزیجات بخورید شام غذای اصلیتون باشه و صبحانه هم همینطور و صبحانه هم لبنیات رو حدف کیند چون سردی و بدن و اذیت میگنه مخصوصا برای کسایی که میخوان درس بخونند خیلی مضره چون کشش مغزشون رو کم میکنه یعنی دیر تر درسشون رو یاد میگیرن
برای همین میگن به بچه هاتون یاد بدید صبحانه چیزای مقوی مثل تخم مرغ بلدرچین و ارده و شیره کره محلی و عسل کره محلی و مربا به سیب انجیر
بدید تا مغزشون کشش داشته باشه به عنوان میان وعده هم بهشون معزیجات بدید حالا نه مغزیجات خیلی گرونا مثلا نخود و کشمش خیلی بهتر از یه لقمه نون و پنیره یا چند تا دونه بادوم یا چند تا دونه مویز
اینجور چیزا
خوب اونایی که پیان دستا بالا
بیاید اگر به فکر خودمون نیستیم به فگر بجه هامون باشیم
با این وضعیت تغذیه ای داره ظلم بزرگی به بچه ها میشه
ایا چقدر بچه هامون باهوشن ولی با تغذیه ناسالم داریم سرکوبش میکنیم