گلی_خانومیی مدیر استارتر عضویت: 1398/02/23 تعداد پست: 5506 عنوان خانومای وارد به کیک پزی.یه سوال کوچیک 134 بازدید | 18 پست سلام روز همگی بخیر.خانوما چرا توی بعضی دستورا شیر و روغن هست اما توی بعضی دستورا نیست؟ینی فقط آرده و شکر و تخم مرغ... 1399/11/22 | 11:13 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
zahragoliiii عضویت: 1399/07/18 تعداد پست: 6916 وانیلو تو مرحله آخر بریزیم اشکال داره؟! 🦋🦄یاضامن آهو🦄🦋
kara__sevda عضویت: 1399/08/14 تعداد پست: 1774 اونی که فقط اردو شکر وتخم مرغه فک کنم کیک اسفنجیهبرای خامه کشی Unutma ki bu sadece kötü bir gün, kötü bir hayat değil 🌹
گلی_خانومیی مدیر استارتر عضویت: 1398/02/23 تعداد پست: 5506 وانیلو تو مرحله آخر بریزیم اشکال داره؟! فک کنم حل نمیشه.معمولا با تخم مرغ میزنن که بوی تخم مرغ بگیره
گلی_خانومیی مدیر استارتر عضویت: 1398/02/23 تعداد پست: 5506 اونی که فقط اردو شکر وتخم مرغه فک کنم کیک اسفنجیه برای خامه کشی اره منم برای همینکار میخوام.علتش چیه؟
zahragoliiii عضویت: 1399/07/18 تعداد پست: 6916 شکرو تخم مرغ و باهمزن هم میزنی بعد شیر روغن یا ب جای شیر آب ولرم یا ماست شیرین ولرمم میتونی بعد آرد قنادی بکینگ پودر و وانیل 🦋🦄یاضامن آهو🦄🦋
zahragoliiii عضویت: 1399/07/18 تعداد پست: 6916 فک کنم حل نمیشه.معمولا با تخم مرغ میزنن که بوی تخم مرغ بگیره اوهوم 🦋🦄یاضامن آهو🦄🦋
kara__sevda عضویت: 1399/08/14 تعداد پست: 1774 اره منم برای همینکار میخوام.علتش چیه؟ سبکتر و پفش بیشترهولی مزش بدون خامه خوب نیس Unutma ki bu sadece kötü bir gün, kötü bir hayat değil 🌹
fhk عضویت: 1399/05/10 تعداد پست: 4023 وانیلو تو مرحله آخر بریزیم اشکال داره؟! نه چ اشكالي به در نگاه میکنم دریچه آه میکشد😐
آیدا1399 عضویت: 1399/10/02 تعداد پست: 671 بدون شیر و روغن کیک اسفنجی مناسب خامه کشی است و به تنهایی مزه نداره اما با شیر و روغن کیک های صبحانه و عصرانه هستند و نیازی به خامه و فیلینگ ندارن
گلی_خانومیی مدیر استارتر عضویت: 1398/02/23 تعداد پست: 5506 بدون شیر و روغن کیک اسفنجی مناسب خامه کشی است و به تنهایی مزه نداره اما با شیر و روغن کیک های صبحانه ... اهااان.مرسی ممنون.برای فیلینگ من فعلا فقط خامه دارم و گردو.خوبه دیگه یا موز هم بخرم؟؟؟
fhk عضویت: 1399/05/10 تعداد پست: 4023 موادشون ك فرق ميكنه براي بافتشون هست بافت سبكتر يا سنگينتر پيدا ميكنن به در نگاه میکنم دریچه آه میکشد😐
گلی_خانومیی مدیر استارتر عضویت: 1398/02/23 تعداد پست: 5506 سبکتر و پفش بیشتره ولی مزش بدون خامه خوب نیس اهان ممنون
آیدا1399 عضویت: 1399/10/02 تعداد پست: 671 اره منم برای همینکار میخوام.علتش چیه؟ علتش اینه که اگه روغن و شیر بزنی خامه هم باشه کیک فوق العاده چرب و سنگین میشه
آیدا1399 عضویت: 1399/10/02 تعداد پست: 671 اهااان. مرسی ممنون. برای فیلینگ من فعلا فقط خامه دارم و گردو. خوبه دیگه یا موز هم بخرم؟؟؟ کافیه موز میخواهی بزنی فقط طعم موز میگیره و در کیفیت فیلینگ زیاد تاثیری نداره برای این که بدون موز رطوبت کیک کمتر میشه سعی کن بین لایه ها را با شیر خیس کنی