سلام دوستان خوبین روزتون بخیر... من دیشب موقع خواب یکدفعه ای قفسه سینم چنان درد گرفت که نمی تونستم نفس عمیق بکشم بلند شدم از جام خوب شدم... فقط چندثانیه بود... ممکنه از گردن باشه؟ گن طرز نشستنم رو میز درس خوب نیست خیلی... علاوه بر این دیشب بابت یه مشکلی خیلی ناراحت بودم❤️❤️❤️❤️
یه دختر 17 ساله که تمام تلاشش اینه که هر ثانیه طرز تفکرشو بهتر کنهساعتی اندیشیدن بهتر از هفتاد سال عبادته... پیامبر اکرم(ص)👌🌺 اجازه ندهید ترس از دست دادن، از هیجان برنده شدن بیشتر باشد... رابرت کیوساکی🌺 اصلاحات نامحسوس و به ظاهر کم اهمیت آمال و آرزو ها را به منصه ظهور می رسانند... دارن هاردی اثر مرکب❤️ #حامی_آدمای_خوب #ترنسکشوال
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
منم وقتی خوب نمیشینم یهو تمام قفسه سینه درد میگیره شدید نفس نمیتونم بکشم مربوط به گرفتگی عضلات باید درست بشینی
اگر از من بپرسی قوی ترین آدم دنیا کیه؟در جواب میگم زنی که تنهایی را یاد گرفته💜زنان قوی محض انکه ببینند فردی با معیارهای اخلاقیشان جور درنمی آید به سرعت از رابطه خارج می شوند👌