2777
2789

سلام ببخشید خانم ها من همسرم مصرف گل داشته میگه ترک کرده ولی من زیاد امیدی ندارم از خانواده همسر هم بیزارم همسرم راضی به طلاق نمیشه میگه بری دادگاه خودتو خسته کردی من چیکار کنم واقعا دوسش ندارم 

کاربری دونفره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا خودتو خسته میکنی چند بار نیاد دادگاه حقو میدن بهت وکیلی بگیر بزار برو وای عصبی شدم ایشالله خدا ک ...

اگه نیاد به نفع من طلاقم میدن اخه تو هر سایتی خوندم میگن سخته و دیر جدا میشی مگر مهر ببخشی

کاربری دونفره

برو دادگاه دادخواستی بنویس که همسدت معتاده و ... وقتی بهشون ثابت بشه معتاده روند طلاقتون سریعتر میشه

میگه خودتو خسته کردی که ناامیدت کنه نری

یادت باشه عمر انسان اونقدی نیست که بتونه با همه چی کنار بیاد و یا زندگیو به کام خودش زهر کنه و بدیا رو تحمل کنه

با بچه یا بی بچه 

برو خودتو راحت کن

مهرتم ممکنه اخر سر اونقد خستت کنن که ببخشیش و بگی فقط میخوام جدا شم

اما به عنوان پشتوانه مالی حتما لازمه اگه دیدی بخاطر مهریه طول کشید نصفش کن یا بگو مثلا ده سکه رو میخوام

با همون ده سکه هم کسب و کاری که توش علاقه و استعداد داری راه بنداز و چنتا خانوم بی سرپرست یا بد سرپرستم بیار توش هم زندگی خودتو اباد کن هم اونا رو:)

چند وقت دیگه هم دوباره تاپیک بزن از روند و پیشرفت کارت بگو

خوش خبر باشی❤

مگه اینکه با مهریه تهدید کنی، مهرتو بذاری اجرا بعد که خواست ببخشی ازش طلاق بگیر در ازاش،کاری که خیلیا میکنن و منم کردم

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

نمیدونی چقد طول میکشه

هرچقدر طول بکشه ارزششو داره بهت قول میدم این زندگی ارزش یک ثانیه توش موندن نداره جدا شو و خودتو راحت کن 

تو حرکت کن

خدا برکتشو میده

واسه هررررچی اشتیاق داشته باشی راه ها هم به همون سمت برات باز میشه

اما یادت باشه ناامید نشی

و تو بعد ازدواج یه خانوم قوی و محکم هستی که اونقدر قدرت داشتی که از زندگی که آسیب زا و مضر بود بیرون اومدی:)