دوستان من ان تی انجام دادم اول گفتن ۳/۴۴ دوم سنو گفت ۴/۴۴ و سومی گفت 4 و خواست خدا با دکتری در مشهد اشنا شدم که دکتر مرادی نام داشت هزینش خیلی نصبت به جای دیگه بود اما عالی چون بچه تیغه بینی داشت و رشد قدش خوب بود و ان تی ۳ بود گفت برو لذت ببر از بارداریت و بارداری خوبی میبینم برات
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
منم سونوم ۳.۴۴ بود دکتر برام امینو نوشت الان سه روزه انجام دادم منتظر جوابشم 😪 برام دعا کن ...
پنج شنبه بهت جوابشو میدن.
تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.
شنبه انجام دادم گفتن ده روز دیگه زنگ بزن که میشه دوشنبه ۲۷ بهمن حالا میخوام شنبه زنگ بزنم ببی ...
شما امروزم زنگ میزدی جواب سه تا از کروموزومارو میدادن ک مهمه.عزیزم مشکلی نداشته ک بهت زنگ نزدن خدای نکرده اگه مشکلی داشت بهت زنگ میزدن ک بری واسه اقدام ولی خدارو شکر مشکلی نداره
تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.
وای عزیزممممممممم واقعا راست میگی ؟؟؟ بهترین خبر زندگیم دادی فردا که تعطیلیه ایشالله پس فردا ...
اره ب خدا.من امینو تهران انجام دادم.ازمایشگاه من گفت اگه مشکل داشته باشه خودمون زنگ میزنیم ک طرف بره دنبال کاراش
و ممکنه پنج شنبه بهت زنگ بزنن بگن ۳ تا کروموزوم اصلی هیچ مشکلی نداره اگر زنگ زدن نترسی