2777
2789

دوستان من ان تی انجام دادم اول گفتن ۳/۴۴ دوم سنو گفت ۴/۴۴ و سومی گفت 4 و خواست خدا با دکتری در مشهد اشنا شدم که دکتر مرادی نام داشت هزینش خیلی نصبت به جای دیگه بود اما عالی  چون بچه تیغه بینی داشت و رشد قدش خوب بود و ان تی ۳ بود گفت برو لذت ببر از بارداریت و بارداری خوبی میبینم برات 

امضای خدا پای تمام ارزوهاتون..انشا الله 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم سونوم ۳.۴۴ بود دکتر برام امینو نوشت الان سه روزه انجام دادم منتظر جوابشم 😪 برام دعا کن  ...

پنج شنبه بهت جوابشو میدن.

تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.

پنج شنبه بهت جوابشو میدن.

شنبه انجام دادم گفتن ده روز دیگه زنگ بزن که میشه دوشنبه ۲۷ بهمن 

حالا میخوام شنبه زنگ بزنم ببینم جوابش اماده س یا نه 

چون اینجا خیلیا گفتن زودتر میاد ولی برای اینکه مطمئن بشن نیگن ده روز بعد

به خدا❤ ایمان دارم " حتی اگر سکوت کرده باشد.... 
شنبه انجام دادم گفتن ده روز دیگه زنگ بزن که میشه دوشنبه ۲۷ بهمن  حالا میخوام شنبه زنگ بزنم ببی ...

نگران نباش جدیدآ مد شده اکثرآ میفرستن سلفری وآمینو،منم رفتم سلفری مطمئن باش جوابش خوبه

شنبه انجام دادم گفتن ده روز دیگه زنگ بزن که میشه دوشنبه ۲۷ بهمن  حالا میخوام شنبه زنگ بزنم ببی ...

شما امروزم زنگ میزدی جواب سه تا از کروموزومارو میدادن ک مهمه.عزیزم مشکلی نداشته ک بهت زنگ نزدن خدای نکرده اگه مشکلی داشت بهت زنگ میزدن ک بری واسه اقدام ولی خدارو شکر مشکلی نداره

تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.

شما امروزم زنگ میزدی جواب سه تا از کروموزومارو میدادن ک مهمه.عزیزم مشکلی نداشته ک بهت زنگ نزدن خدای ...

وای عزیزممممممممم واقعا راست میگی ؟؟؟

بهترین خبر زندگیم دادی 

فردا که تعطیلیه ایشالله پس فردا پنج شنبه حتما به همسرم میگم یه زنگ بزنه ببینه چی به چیه 

وای عزیزممممممممم واقعا راست میگی ؟؟؟ بهترین خبر زندگیم دادی  فردا که تعطیلیه ایشالله پس فردا ...

اره ب خدا.من امینو تهران انجام دادم.ازمایشگاه من گفت اگه مشکل داشته باشه خودمون زنگ میزنیم ک طرف بره دنبال کاراش

اره ب خدا.من امینو تهران انجام دادم.ازمایشگاه من گفت اگه مشکل داشته باشه خودمون زنگ میزنیم ک طرف بره ...

خدا هرچی میخوای بهت بده امیدوارم کردی ❤❤

خداروشکر عزیزم 

و ممکنه پنج شنبه بهت زنگ بزنن بگن ۳ تا کروموزوم اصلی هیچ مشکلی نداره اگر زنگ زدن نترسی 

خدا هرچی میخوای بهت بده امیدوارم کردی ❤❤

فدات گلم.توام همینطور.