2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای خیلی بده،منم شوهرم چت میکنه حرص میخورم اونم چهره منو میبینه یه جوری گوشیشو سمت من میکنه که ببینم طرف کیه...اونوقت آروم میشم ولی نه تا ۳ صبح

مأیوس نباش ! من امیدم را در یأس یافتم، مهتابم را درشب ،عشقم رادرسال بد... وهنگامی که داشتم خاکستر میشدم گُر گرفتم...🌈 #احمدشاملو✍
عزیزم من حالم بده خیلی به امید تسکین اینجا اومدم. خدا حال منو برای هیچ زنی نیاره

عزیزم گفتم یکم روحیت عوض شه خب چرا باکی چت میکنه توسرگرمش کن خب بگو بیا بازی کنیم یاهرچیزی که دوس داره کامپیوتر دارین بازی های دونفره بکنین 

فرق من با بقیه اینه که ادا در نمیارم من خودهِ خودمم،خودِ واقعی خوب یا بد خُل یا دیوونه همینه...

تو هم ساعت 9 برو پیشش بگو وااای اتفاقا منم خیلی خستم،

یا باهم برید پیاده روی یا فیلمایی که دوست داره دانلود کن با تخمه بیار باهم ببینید

سرشو گرم کن

هیچ وقت بابت چیزهایی که پدر مادرت نتونستن برات فراهم کنن گلایه نکن... چون احتمالا چیزهایی که برات فراهم کردن، همه ی چیزی بوده که داشتن...