2777
2789

[QUOTE=176520515]چندبار تهدیدش کرده ام که طلاق میگیرم و دیگه می‌ترسه روم دست بلند کنه و فهمید با این کارش داره از دست ...[/QUOTE انشاالله که حالت بهتر میشه 

در کل چیزی ارزش نداره که خودت رو ناراحت کنی حتی اگه شوهرت باشه 

من که خودم اویل خیلی حساس بودم دیدم دارم اذیت میشم شروع به کم کردن حساسیت و دلتنگیم کردم اونم یه آدمه مثل بقیه حال خوبت رو به شوهر و کارهای شوهر گره نزن

[QUOTE=176520515]چندبار تهدیدش کرده ام که طلاق میگیرم و دیگه می‌ترسه روم دست بلند کنه و فهمید با این ...

متاسفانه آنقدر از لحاظ احساسی ضعیفم که حد نداره هرروزم شده گریه گذشته ام از جلوی چشمام پاک نمیشه و اینکه هرچی از زندگی خواستم خدا برعکسشو بهم داد کاش خدا معجزه ای کنه برام 

یه روز خوب میاد 😏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متاسفانه آنقدر از لحاظ احساسی ضعیفم که حد نداره هرروزم شده گریه گذشته ام از جلوی چشمام پاک نمیشه و ا ...

معجزه خو تویی عزیزم 

گذشته رو بریز دور 

فایلهای دکتر هلاکویی دکتر محسن محمدی نیا تو یوتیوپ و اینستا و دکتر شاهین فرهنگ رو گوش بده 

داری زندگی با ارزش رو از دست میدی 

آنقدر رو شوهرت حساس نباش هرچی بوده گذشته 

تا آدم نخواد هیچی براش پیش نمیره 

من خودم آنقدر اوایل عقد زندگیم رو رو شوهرم بسته بودم یک لحظه دوریش رو تاب نمیاوردم الان میگم نه درست نیست خودم مهمتر اول حال خودم با خودم خوب باشه بعد بقیه آدمها 

ولی من نگرانم میگم نکنه یهو بزنه اون وقت که اصلا نمیبخشم همه چی خراب میشه

خوب شرط بزار که حتما باید برید پیش یه روانشناس ببینیم اصلا اخلاقامون بهم میخوره روانشناس باحرف زدن بایکی میفهمه که اونطرف تموم اخلاقاش چجوریه

میدونی کجاش میفهمی که فقط داری نفس میکشی وزندگی نمیکنی اونجایی که درباره هیچ چیزو هیچکس هیچ حسی نداری👊👊👊👊