2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه اتفاقا آرومه ولی یه جاهایی اعصابش رو نورد کردم یه یه بار زدم رو دستش گفت مواظب باش یهو دیدی زدمت

همین ؟ این الآن تهدید به کتک زدنه ؟ چه جاییم اومدی مشاوره بگیری ، همه بهت گفتن جدا بشو .

خدایی چقد زود دستورطلاقو صادر میکنین 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️طلاق که یچیز عالی نیست یچیز نحسه راحت به زبونتون ...

میگه تو خودت یه موقعیت اینجوری درست میکنی 

خودم فکر میکنم چون داد نمیزنه مثل مردهای دیگه اینجوری میخواد حرصش رو در بیاره خودمم موندم چی کار کنم

اعصابش خورد میکنم میگه یهو میزنمتا

بگو یهو غلط میکنی این بار چندم این مزخرفو میگی و صبوری کردم .

دست رو من بلند کنی الان که عقدیم هیچی ۶ تا بچه هم داشته باشم میریزم سرت و تمام . 

تو تو جنگل بزرگ شدی با دست و پا حرف میزنی من سر سفره پدر و مادرم بزرگ شدم . 

بعدش هم جوری سنگین باش باهاش که بفهمه یه من ماست چقدر کره میده . یا من بودم به خانوادم میگفتم باهاش برخورد کنن . 

سعی کردند ما را دفن کنند ، غافل از آنکه ما بذر بودیم . 🌾🌾🌾مشکل مردم ما نفهمیدن نیست ترس از فهمیدنه . شک ندارم روزی میرسه که بی پروا حرف میزنیم و تعلیق نمیشیم . 
میگه تو خودت یه موقعیت اینجوری درست میکنی  خودم فکر میکنم چون داد نمیزنه مثل مردهای دیگه اینجو ...

حتما قبل عروسی زیر نظریه مشاور ازدواج باشید

میدونی کجاش میفهمی که فقط داری نفس میکشی وزندگی نمیکنی اونجایی که درباره هیچ چیزو هیچکس هیچ حسی نداری👊👊👊👊
چجوری؟ چرا کاری نکردی؟ 

حماقت کرده ام عاشقش بودم به خانواده ام چیزی نمیگفتم چون از اول مخالف ازدواج بودن الان پشیمونم با اینکه آدم شده ولی من دیگه افسرده شدم کاش میشد برگردم عقب و این حماقتو نکنم 

یه روز خوب میاد 😏