2777
2789

ریزش مو داشتم و موهای زائد زیر چونه و  پریودی نامنظم رفتم دکتر ازمایش هورمونی دادم و جوابشو بردم فقط واسم قرص دگزامتازون تجویز کرد گفت هورمون های مردانت بالاس تا یک ماه روزی نصفی قرص بخورم و دوباره برم آزمایش بدم...اون موقع نمیدونستم چی تجویز کرده حالا که از داروخونه گرفتم دیدم دگزامتازونه... سرچ کردم کلیییییی عوارض داشت مثل جذب نکردن مواد مغذی و کلسیم و فشار خون بالا و تضعیف سیستم ایمنی و... که کوچکترینش پف بدن و افزایش وزن بود 

هم از عوارض بزرگش میترسم هم از افزایش وزن آخه تازه لاغر کردم و رسیدم به ۵۹ 😭 

اصلا نمیدونم با این همه عوارض فایده ای داره یا نه 

کسی مصرف کرده؟ نتیجه ای گرفته از لحاظ تنظیم هورمون ها و تنظیم قاعدگی و ریزش مو  و موهای زائد صورت؟؟؟ چاق هم شده؟ یعنی تا یکماه روزی یه دونه این همه عوارض و چاق شدن داره؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین عزیزم من مشکلمو پیش یه متخصص انجام دادم..

آنلاین هم کار میکنن... من مشکلم عین تو بود که روتین گرفتم ازشون..

راضیم هستم از کارشون خیلیییییی..

شمارشو نمیتونم اینجا بذارم که مشاوره بگیری و ...

خواستی شمارمو بدم پیام بده برات شمارشو میفرستم🤗😘