منم هرسال یه چیزکوچیکم شده میگرفتم اون یکی دوبارگرفت اول ازدواج الانم به من میگه ایناکه رسم مانیست مال خارجیاست ولکنین این مراسمارو تواین گرونی منم که فهمیدم اون نمیخوادبگیره خودمم چیزی نمیگیرم
من ایمان دارم توهواموداری🙏🏼خدا🙏🏼❤...سکوت رادوست دارم بخاطره ابهت بی پایانش👏🏻...عاشقانه دوست دارم آن هایی روکه ازجانم هم برام عزیزترن...❤💋...خدایاخودت بسازتوبسازی قشنگتره🤩...من کنارهمسرم خوشبخت ترینم خدایاشکرت❤🙏🏼🧿...زندگی خوبی بدی زیادداره پس به خوبیاش بیشترفکرکن تابهترین هابرات رقم بخوره😉...بخنددوست من انرژیش میرسه به من😄❤
ما از بعد دوستیمون دیگه ولنتاین کادو نگرفتیم فقط گل و شکلات میدیم به همدیگه
خدایا شُکرت که من مامان یه نی نی سالم و صالح و زیبا شدم، ♥️دوست عزیزم میشه واسه اینکه نی نی ام،سروقت خودش سالم بیادبغلم یه صلوات بفرستی،ممنونم🤗..خدایا نی نی ام رو سالم سروقت خودش بزاربغلم آمین♥️
یکی جدی بودنش به دل آدم میشینه، یکی خوش اخلاق بودنش.. یکی سرسنگینش به دل میشینه، یکی شیطونش! یکی کم حرفش دوست داشتنیه.. یکی پرحرفش! اگه ادای کسی رو دربیاریم جذاب نمیشیم مسخره میشیم، شبیه خودت باش مگه خودت چشهシ راستـی..همیشه لبخند بزن، لبخندت یا باعث شادی آدما میشه یا آزارشون، میخوام بگم در هر دو صورت تو برنده ایシ
یکی جدی بودنش به دل آدم میشینه، یکی خوش اخلاق بودنش.. یکی سرسنگینش به دل میشینه، یکی شیطونش! یکی کم حرفش دوست داشتنیه.. یکی پرحرفش! اگه ادای کسی رو دربیاریم جذاب نمیشیم مسخره میشیم، شبیه خودت باش مگه خودت چشهシ راستـی..همیشه لبخند بزن، لبخندت یا باعث شادی آدما میشه یا آزارشون، میخوام بگم در هر دو صورت تو برنده ایシ