2777
2789

سلام دوستای خوبم🌷 

فروردین همین سال یعنی ۱۱ ماه پیش گوشوار دخترم یه لنگه اش توی باغ پدر شوهرم گم شد.هر جا رو گشتم پیدا نشد.دو هفته پیش یه نمازی خوندم اسمش نماز گمشده هست توی مفاتیح توضیحش رو داده .خوندم نماز رو...شبش پدر شوهرم زنگ زد به همسرم گفت شما گوشوار گم کردین توی باغ؟ گفتیم اره یکسال پیش.گفت یه نفر همین الان اومده در باغ در زده گفته شما گوشوار گم نکردین؟ بعد اون طرف گفته من حدود ۱۰ ماه پیش توی زباله ها رو که می گشتم یه گوشوار پیدا کردم فکر کردم بدل هست بردم طلا فروشی گفتن طلا هست همون موقع فروختمش پولش برداشتم حالا پشیمون شدم اومدم پولش رو بدم صاحب گوشوار...بعد ما عکس لنگه ای رو که داشتیم فرستادیم نشون اون بنده خدا دادن گفت اره همین بود...و به قیمت طلای الان پول اون لنگه رو بهمون داد...خیلی برام عجیب بود...اشکم هام جاری شد از تعجب و شوق

الله اکبر

دنیا خانه ی گذر است نه جای ماندن 

اگه خوبه منم بخونم عقل شوهرم پیدا بشه.

دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر  اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چه‌خوب

هر وقت بخاطر حرف درستی که زدی، بهت گفتن اراذل اوباش آیه ی 27 سوره ی هود رو بخون که به حضرت نوح (ع) گفتن :"..... وَمَا نَرَاكَ اتَّبَعَكَ إِلَّا الَّذِينَ هُمْ أَرَاذِلُنَا بَادِيَ الرَّأْيِ وَمَا نَرَىٰ لَكُمْ عَلَيْنَا مِنْ فَضْلٍ بَلْ نَظُنُّكُمْ كَاذِبِينَ"----->.... ما کسایی که از تو تبعیت کردن رو جزو اراذل (انسان های پست) میدونیم و شما برتری نسبت به ما ندارید بلکه فکر می‌کنیم دروغگو هستید 🌹🐤شش ماهم که بود مادرم بخاطر شغلش مجبور شد منو بذاره مهد کودک، برای همین خانه داری رو انتخاب کردم💛 💐خدای مجازی همون خدای دنیای حقیقی هست منتهی کسایی که یه عمری بخاطر حرف مردم خوب بودن اینجا که ناشناس میشن تمام پرده های حیا رو میدَرَند.... 💐صبر اینه که توی سختی از حالت پیش مردم شکایت نکنی،خدا بدش میاد لیسانس دارم و مطالعه میکنم ولی خانه دار بودن رو انتخاب کردم، هدفم تربیت بچه ام هست 🐣🌺 و علت حضورم اینجا اینه که بازخورد کارهام و تجربیاتم رو ببینم 🌺

چه جالب تاالان نمیدونستم همچین نمازیم هست

خداروشکر پولش برگشته

اهای تویی که داری امضامو میخونی اول یه لبخند بزرگ بزن ازاین ور گوشت تا اون بناگوشت مث این😊چه خوشگلم شدیا😉خداجونم ازت میخوام این بنده خوشگل موشگلِ گوگولیت که امضامو خوند به آرزوهاش برسونی دستشو محکم بگیرو پناهش باش❤️🤍 بجای احترام به عقاید به حقایق احترام بذاریم ✌️ در مملکتی که از هر ۱۰ ازدواج ۵تا به طلاق ختم میشه؛ داشتن رابطه سالم نیازمند مهارته ، کتاب به هم هدیه بدید با 🐻 و 🍫 رابطه درست نمیشه ☺️برای بچه هاتون بزرگتری باشید که توی بچگی و الان بهش نیاز داشتید و نبود 🥺  عاشق ماورام، دوستدار محیط زیست و حیوانات، اهل کتاب و موسیقی، نی نی سایت منو با ذات آدما آشنا کرد. اگه باهات راجب موضوعی ریپ کردم و نتیجه ای جز بحث بیهوده شکل نگرفت، دیگه بحثو ادامه نمیدم... پس اگه ریپ زدی بی جواب موند بدون تو اعلاناتم پیامتو باز نکردم چرا؟ چون حرفی که سیرم نکنه و گرسنه ام کنه به کار من نمیاد قشنگم😘
چه جالب تاالان نمیدونستم همچین نمازیم هست خداروشکر پولش برگشته

میدونی عزیزم وقتی آدم چیزی گم میکنه گاهی ناخودآگاه همیجور امید داره پیدا بشه من گاهی توی باغ هی روی زمین رو نگاه میکردم ببینم پیدا نمیشه...همین که دیگه دنبالش نمی گردم خیلی خوب شد 

دنیا خانه ی گذر است نه جای ماندن