2777
2789
عنوان

کیا بچه 2 تا 3 سال دارن...روانیم کرده چرا اینجورین اینا

| مشاهده متن کامل بحث + 349 بازدید | 43 پست
نمیخوره آخه بعد ک گشنش باشه فقط غر میزنه

برای من همین طور بود  دیگه یک غذای مقوی درست میکنم که غلظتش مثل شله زرد باشه  بعدش میخوابونش  رو بالشت بلند  تلوزیون کارتون میزارم براش بعد به زور بهش میدم اوایل مقاومت میکرد اما الان فقط لقمه اول 

احساس میکنم بچه من برنج و سیب زمینی سرخ کرده بیشتر دوست داره،،،موندم یکسزه هم نمیتونم اینا روبدم سرد ...

هر روز که نمیشه ولی یک روز در میون واسش درست کن که حداقل شکمش پر بشه بعد بچه من وقت غذا ازیت میکنه نمیخوره همین که چراغا خاموش کردیم بخوابیم گرشنش میشه 😬 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر منم از لحاظ بهونه گیری همینه البته 3 4 ماهیه مولتی ویتامین میدم تو خلقش هم تاثیر داشته

مولتی چی میدیشما؟ شما چه بازی هایی میکنید؟ من هر چی بیارم نهایت ۱۰ دقیقه سر گرم شه

عضو گروه زرد. وزن فعلی ۶۹.۵۰۰ هدف اول ۶۵ هدف دوم ۶۲ هدف اصلی ۵۹
اره دختر منم میگه نه،یا فرت تف میکنه اونم صدادار میخوام کلمو جدا کنم از تنم

خخخخخ میگ نمیخام گشنم نیست...حالا فک کن تازه از خواب بیدار شده منم بهش میگم باشه نخور...بعد میگم چی میخای میگ صبونه...چند تا لقمه میخوره و میره تا بعدازظهر

انسان ها شبیه به هم زندگی نمیکنند!‌ یکی زندگی میکند!و یکی تحمل...و من جز دسته دومم
مولتی چی میدیشما؟ شما چه بازی هایی میکنید؟ من هر چی بیارم نهایت ۱۰ دقیقه سر گرم شه

عزیزم من از یکی از خانوما همینجا شنیدم گفت مولتی ویتامین سانستول.منم سرچ کردم گفتن خوبه از دکتر هم پرسیدمگفتن خوبه 

عییییی خدااا 😥😥😥
عزیزم من از یکی از خانوما همینجا شنیدم گفت مولتی ویتامین سانستول.منم سرچ کردم گفتن خوبه از دکتر هم پ ...

اره من پسرم از اول سانستول میخورد

عضو گروه زرد. وزن فعلی ۶۹.۵۰۰ هدف اول ۶۵ هدف دوم ۶۲ هدف اصلی ۵۹
خخخخخ میگ نمیخام گشنم نیست...حالا فک کن تازه از خواب بیدار شده منم بهش میگم باشه نخور...بعد میگم چی ...

دختر من صبح بیدار میشه البته نزدیک ب ظهر میگم مثلا کیک میخوای میگه نه،،،اگه بخوره میوه میییره تا شب ک اگه میخواسته باشخ اونم بزنج یا سیب زمینی هوفففف

هر روز که نمیشه ولی یک روز در میون واسش درست کن که حداقل شکمش پر بشه بعد بچه من وقت غذا ازیت میکنه ن ...

ای گفتی...ی مدت اینجوری بود دختر من..اونم غذا قبول نمیکرد میگفت صبونه بیار...

دیشب ساعت دو میگفت شیرین عسل میخام نداشتم داشتم بادوم میشکستم هیچی بهش نمیگفتم خودش دراومد گفت دعوام کن😅😅😅 گفتم تو بخور باش دو شب بخور

انسان ها شبیه به هم زندگی نمیکنند!‌ یکی زندگی میکند!و یکی تحمل...و من جز دسته دومم

دختر منم همینه نقاشی میکشم.میگم رنگ کن میگه تو رنگ بزن.تو بکش.توپ بازی میکنیم .کارتون میبینیم.رو گوشیم هم بازی رنگ آمیزی هس چن دقیقه با اون سرگرم میشه

عییییی خدااا 😥😥😥