2777
2789
عنوان

کیا بچه 2 تا 3 سال دارن...روانیم کرده چرا اینجورین اینا

| مشاهده متن کامل بحث + 349 بازدید | 43 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه والا زور نمیدم ولی گشنشه 2 قاشق میخوره پا میشه میچرخه واسه خودش من بیچاره انقدرررر باید بگم بیا ل ...

مام هرموقع میخواییم غذا خوریم اون همش راه میره و دورش میچرخه،،ینی موقع غذا میرسه تن و بدنم میلرزه ب شوهرمم گفتم اینو

مام هرموقع میخواییم غذا خوریم اون همش راه میره و دورش میچرخه،،ینی موقع غذا میرسه تن و بدنم میلرزه ب ...

شوهرااا عوضش راحتتت میشینن غذا میخورن انگار نه انگار 😒

عییییی خدااا 😥😥😥

پسرم دو سال و نه ماهشه

کاش فقط غذا بود خیلی شیطونه همش بهونه میگیره یکیو میخواد باهاش بازی کنه خستم به خدا خیلی زیاد.

قد و وزن بچه هاتونو میگین لطفا

عضو گروه زرد. وزن فعلی ۶۹.۵۰۰ هدف اول ۶۵ هدف دوم ۶۲ هدف اصلی ۵۹
بچه منم ۴ سالشه دیگه اینقدر که خودم بهش گفتم بخور خسته شدم الان اون هر روز میگه غذا چی درست کنم که ب ...

احساس میکنم بچه من برنج و سیب زمینی سرخ کرده بیشتر دوست داره،،،موندم یکسزه هم نمیتونم اینا روبدم سردن اخه

من میوفتم دنبالش هرجاتونستم بهش یه لقمه میدم میدونم کارم اشتباهه ولی چکار کنم هم لاغره هم دلم طاقت ن ...

آخه اونایی ک میگن درک نمیکنن چقدر سخته بچرو ببری دکتر یا بهداشت واسه مراقبت بگن کمبود وزن داره 

عییییی خدااا 😥😥😥
نه والا زور نمیدم ولی گشنشه 2 قاشق میخوره پا میشه میچرخه واسه خودش من بیچاره انقدرررر باید بگم بیا ل ...

نگوو بهش هی بیا بخور هله وهوله بهش  نده بزار حسابی گرسنه بشه اونموقع بهش غذا بده

با سلام این کاربر فوت شده است برای شادی روحش صلوات ختم بفرمایید .
پسرم دو سال و نه ماهشه کاش فقط غذا بود خیلی شیطونه همش بهونه میگیره یکیو میخواد باهاش بازی کنه خستم ...

دختر منم از لحاظ بهونه گیری همینه البته 3 4 ماهیه مولتی ویتامین میدم تو خلقش هم تاثیر داشته

عییییی خدااا 😥😥😥