2777
2789
عنوان

چقدر رفتارای این پسر برام عجیبه🙄🙄🙄

| مشاهده متن کامل بحث + 359 بازدید | 37 پست

همه اولش با ابراز علاقه میان

بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» 💟💟حاجات خود را ذکر کنی💛💛دعایی که امام حسین(ع) در روز عاشورا به فرزند خود آموخت تا در مشکلات عظیم بخواند💛💛 وقتی خوندی برای سلامتی و فرج امام زمان (عج) ی گل صلوات بفرست☺🌱🌱

اولشع  بزار تهشو ببین اون مهمع

😂❤🍀ژینا جانمممممم میخاستم اعتراف کنم من از متنای یکی از تاپیکات واسه تولد یکی از عزیزام استفاده کردم و پادکست درست کردم❤😘

🥀 ⃟▬▬▭••𝕷𝖊𝖆𝖗𝖓 𝖜𝖍𝖆𝖙 𝖜𝖊 𝖆𝖗𝖊, 𝖓𝖔𝖙 𝖜𝖍𝖆𝖙'𝖘 𝖔𝖙𝖍𝖊𝖗𝖘 𝖜𝖆𝖓𝖙▴♱💥💫یاد بگیریم اون چیزی که هستیم باشیم نه اون چیزی که بقیه میخوان...√ کنکور1400اولین کنکورمع...دارم میرم تا از امروزززز سفت و محکم درس بخونم😊دوستای نی نی سایتیم خیلی دعام کنین سخت محتاج دعاهاتونم دعا کنین بتونم غولِ کنکورُ شکست بدم...نذر کردم اگ نتیجه دلخواهمو بدست بیارم با چندتا دانش اموز کنکوری همراه بشم و تا حد ممکن بهشون کمک کنم...😊💜ب امید روزی ک بیام اینجا تاپیک بزنم من نتیجه دلخواهمو تو کنکور گرفتم و کُلی دل مامان بابامو شاد کردم🙃❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چجوری؟ 

چجوري نداره عزيز صميمي نشو باهاش و نذار نزديك شه خيلي

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

😂❤🍀ژینا جانمممممم میخاستم اعتراف کنم من از متنای یکی از تاپیکات واسه تولد یکی از عزیزام استفاده کر ...

جان کدوم متن 

چ جالب حتما لینکشو برام بفرس مهربون

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

من پسرداییم اینجوریه . حتی به مامانمم گفتم ولی مامانم خیلی ریلکس برخورد کرد . حتی جلو بقیه هم جوری رفتار میکنه که انگار عاشق پیشه‌س . کل فامیل خبر دارن از احساساتش . دو سال پیش آیدی اینستامو پیدا کرد و پیام داد منم خیلی سرد جواب رد بهش دادم ولی هنوز ک هنوزه سعی  داره مخمو بزنه ولی بهش رو ندادم حتی ی زنگ بهم یزنه .

خلاصه راهکار پیدا کردی منم خبر کن . 

آخه نه من نه اون اهل ازدواج نیستیم، حتی شوخی میکنه باهام میگه بیام خواستگاریت و این چیزا بدم میاد🙄

عجب 

پس زنگ تفریح میخاین؟

نمیدونم ولی اعتماد نکن

دروغ نگو به کسی که بهت اعتماد میکنه.....اعتماد نکن به کسی که بهت دروغ میگه......
اشنا شدی چجوری؟ وقتی باهم چت می کنید دوستت حساب میشه دیگه خیلیم جدیش نگیر پسرا خوب بلدن این کارارو& ...

سرکار منو دید و کلی اصرار که شماره ات بده، شماره ام دادم بهش کلی عذرخواهی کرد، چندبار پیام داد محلش نزاشتم تااینکه دوباره بعد چندوقت پیام داد و صحبت کردیم 

سرکار منو دید و کلی اصرار که شماره ات بده، شماره ام دادم بهش کلی عذرخواهی کرد، چندبار پیام داد محلش ...

خب اشکالش چیه اگه ازش خوشت اومده باهاش آشنا شو وگرنه جواب نده یا خیلی دیر و سرد خودش میفهمه

همه ی انسان ها باهم برابرند،اما بعضی ها برابرترند

عجب  پس زنگ تفریح میخاین؟ نمیدونم ولی اعتماد نکن

بحث زنگ تفریح نیس... من بخاطر شکستی که تو ازدواج خوردم، نمیتونم حالا حالاها به ازدواج فکر کنم، البته پسره نمیدونه جداشدما...