2777
2789
عنوان

نامزدم میخاد ازم جدا بشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1823 بازدید | 76 پست

وا از الان نقطه ضعفتو دادی دستش اخه چرا گریه کردی که بگو شوخی کردی که طلاقم نمیدی 😶دو روز دیگه چپ نگاه کنی صد درصد طلاقت میده چون نقطه ضعفتو دادی دستش

یه صلوات واسه دلم

اگه تو زنگ بزنی اون گوشیو بده دست یه دختر چیگار میکنی

کارت اصلا عاقلانه نبوده

طلاقم به این راحتی نیس رفتی دادگاه بگو من دوسش دارم

برای آرامش و خوشبختی خونواده م یه صلوات به حضرت مهدی هدیه میکنی😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب چرا گوشیو دادی دست پسرخالت؟ پسرخالت چندسالشه؟

جوابشو نمیدادی بهتر بود تا اینکه گوشیودادی دست اون

سلام😍حدیث هستم🙈🤪 خانوم کوچولوی آقا مسعود🤕🤪 یه دختر شیطون آبان ماهی😬 که از بس حرف میزنه مخ عاقاشو میخوره😅یه دخی درس خون🤓 ولی عاشق آشپزی،کیک پزی و شیرینی پزی😍💪 عاشق خرید کردن و دور زدن توی پاساژ😎✋

چ چرت. پسر خاله ت غریبه ک نیس  کمرش بشکنه بنظرم خودش میخاد جدا شه اینارو بهونه میکنه

ربِّي لا إلـهَ إلا انت خلقتني وانا عبدك وانا على عهدِكَ ووعدك ما استطعت ، اعوذُ بك من شرِّ ما صنعت ابوءُ لك بنعمتك علي وابوءُ بذنبي فاغفر لي فإنهُ لا يغفرُ الذنوب َإلا إنت♥️

ببین به نظر میاد خیلی دلش شکسته از این کار و داره میترسونتت که دیگه تحت هیییییچ شرایطی همچین کاری نکنی. نگران نباش جدا نمیشه. ولی تا میتونی نادم و پشیمون و مظلوم باش. کوتاه میاد

کار شما جالب نبوده اما این همسرت بگو کمتر فیلم هندی ببینه 😏 تقی به توقی خورد نمیشه بگی طلاق 

خدایا هر کسی چه نیک چه بد برای من خواست اول نصیب خودش کن آمین یا رب العالمین... دوست عزیزی که نظرت با من همخونی نداره لطفا ریپلای نکن که بگی خیلی بلدی باشه تو خوب ✋✋.          وزن اولیه 67... وزن فعلی 64... قد 170... وزن هدف62... باشد تنبلی را کنار گذاشته ایده آل شوم😎عضو شدم در بامداد خمار... 

نه بابا نگران نباش داره تنبیهت میکنه ولی تو هم کار خیلی بدی کردی با غروره مردانش بازی کردی اگه مثلا تو زنگ میزدی به جایه خودش مثلا دختر خالش ور میداشت تو چه حالی میشدی چقد دلت بد میشد.