2777
2789

من یه دختر ۱۸ ماهه دارم 

یه زندگی ضعیف که نه خونه داریم و فقط یه ماشین و کار ثابت

الان یهو ناخواسته باردارم😔

من ۶ سال همسرم مشکل اسپرم داشت و با معجزه دخترم به دنیا اومد الان دوباره حامله ام سنمم کمه ۲۲ سالمه

شرایط داشتن دوتا رو ندارم بنظرم هنوز ۴ هفته ام نشده از بارداریم همسرمم میگه خواست خداس میخای سقط کن میخای نگه دار اما من گیج شدم بنظرتون چیکارکنم؟

شما تو شرایط من بودین نگه میداشتین؟

درجواب اونایی که میان میگن جلوگیری میکردی بخدا قرص های جلوگیری دوران شیردهی مصرف کردم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی ۴ هفته نشده شما وقتی متوجه میشی بارداری کم کم ۵ هفتته.

تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.

همسرت اول میگه خواست خداست بعد سقط رو هم پیشنهاد میده؟اگه خواست خداست ما ادما حق دخالت نداریم.عزیزم من که اصلا سقط رو پیشنهاد نمیکنم چون هم گناهه هم کلی عقوبت تو زندگی داره.با خدا معامله کن و نگهش دار چنان برکتی بیاد به زندگیت که بیا و ببین

من جات بودم با این فرق ک من بچه نداشتم منتها منم مشکل خودمو داشتم و این بود ک هنوز عقد بودم اونم با ۱۸ سال سن ولی به دنیا اوردمش و الان یه سالشه ولی تو ببین دل خودت چی میگه اگه میتونی با افسردگی بعدش کنار بیای سقط کن ولی اگه قراره دوباره بعد ها بچه دارشی بنظرم نگهش دار چون تو ک قراره این کارو بکنی چرا الان نکنی جفتشون باهم بزرگ میشن راحت میشی شما ک خوبی فامیلمون دخترش ۵ ماهشه باردار ه

#من_یک_فمنیستم                                                  

همین که درآمد ثابت داری خیلی خوبه حتی کمش ، تصمیم سختیه یه آدم و به این دنیا دعوت کردن یا نکردن نمیتونم نظری بدم ولی خودم دوس ندارم بیشتر از یه بچه داشته باشم با وجود شرایط جامعه و وووو

همسرت اول میگه خواست خداست بعد سقط رو هم پیشنهاد میده؟اگه خواست خداست ما ادما حق دخالت نداریم.عزیزم ...

همسرم میگه میخاد بچه رو اما مطمئنه از پس خرج و مخارجش برنمیاد و به خودم واگذار کرده ک تصمیم نهایی بامنه

نمیدونم باید چیکار کنم تو این شرایط دوتا بچه تو سن کم اصلا نمیدومم