شاه_پریون_پریون مدیر استارتر عضویت: 1403/03/12 تعداد پست: 916 عنوان کنکوریا تاپیک من خار داره نمیایننننن 41 بازدید | 6 پست این نمرات امسال چ ترازی داددینی و ادبیات ورباضی16فیزیک۱۷شیمی و زبان۱۸و عربیو18سلامت و هویت۱۷زیست۱۷ دیروز | 22:43 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
شاه_پریون_پریون مدیر استارتر عضویت: 1403/03/12 تعداد پست: 916 خوبه گچسازی ورامین قبول میشی چقدر دل سیاهیاین نمره های من نیستاگه کمی اطلاعات داشتی متوجه میشدی که خیلی وقتع تراز های معدل اومده و هر فرد تراز معدلشو میدونه و نیازی نیست تو این سایت بپرسهشماها ک هیچ عنی تو زندگیتون نشدین بهتره تظر نذین
asylum عضویت: 1403/09/23 تعداد پست: 920 چقدر دل سیاهیاین نمره های من نیستاگه کمی اطلاعات داشتی متوجه میشدی که خیلی وقتع تراز های معدل اومده ... عزیزم گوش نده تو همه تاپیکا همینو میگهبنظرم ۸۷۰۰ اینا میده باز دقیق تر بخوای بدونی بزن تو سایت تخمین تراز معدل
ناتوان عضویت: 1399/09/06 تعداد پست: 1460 چقدر دل سیاهیاین نمره های من نیستاگه کمی اطلاعات داشتی متوجه میشدی که خیلی وقتع تراز های معدل اومده ... من فوقی لیسانسی از آمریکار دارم موهندس هستم