2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ارامبخش میخوای ینی

آی ام امام رضایی😍.       خدایا هرچی دارم تو دادی شکرت به همه چیز   ❤  همیشه بهم  حواست هست .                         👼🏻👣❤ چند سال گذشت ولی هنوز نی نی نیومده. اما من به مهربونی خدا دلگرمم ومطمن و میدونم هروقت درست ببینه خلق بچم براش کاری نداره. پس ایشالله تا اونروز منتظر و با امید میمونم. مرسی خداجون که امام رضات روبه ما دادی. منت بزرگی سرمون گذاشتی. امام رضا روصداکن تا دست محبتش روببینی ! نا امیدت نمیکنه چون مهربونه !
بابونه..آلپرازولام نخور که عوارض مزخرفی داره 

اره یه مدت قطع کردم خیلی اذیت شدم الانم دوباره اضطراب و افسردگیم برگشته نمیخام سمت این قرص برم . 

بابونه برای بیخوابی خوبه؟ یعنی بعد مصرف زود اثر میکنه؟

هم ارامبخش هم خواب اور باشه

ولی یه چیز بهت بگم 

من آلپرازولام سه ماه خوردم اما اپتقدذموثر نبود توی بی خوابیم چون بعد ی مدت اثرش کم میشه 

شروع کردم ب پیشنهاد یه پزشک سیپروهپتادین شبی نصف میخورم 

هم اشتها اوره چون لاغرم هم بشدت خواب اوره 

یه مدت خوردم الان تنظیم شدم ولش کردم 

امتحان کن حتما 

ولی یه چیز بهت بگم  من آلپرازولام سه ماه خوردم اما اپتقدذموثر نبود توی بی خوابیم چون بعد ی مدت ...

فقط اون قسمت اشتها آورش ترسناکه برای من😅 چون اضافه وزن دارم. اره تعریفشو شنیدم منم

هم ارامبخش هم خواب اور باشه

عرقیجات بگیر 

عرق بیدمشک.گلگاوزبون.بهارنارنج.

چایی هم بابونه دم کن وبهارنارنج

آی ام امام رضایی😍.       خدایا هرچی دارم تو دادی شکرت به همه چیز   ❤  همیشه بهم  حواست هست .                         👼🏻👣❤ چند سال گذشت ولی هنوز نی نی نیومده. اما من به مهربونی خدا دلگرمم ومطمن و میدونم هروقت درست ببینه خلق بچم براش کاری نداره. پس ایشالله تا اونروز منتظر و با امید میمونم. مرسی خداجون که امام رضات روبه ما دادی. منت بزرگی سرمون گذاشتی. امام رضا روصداکن تا دست محبتش روببینی ! نا امیدت نمیکنه چون مهربونه !
سنبل الطیب  آرامش بخش و خواب آور و ضد اضطراب  من وابسته ب آلپرازولام بودم سنبل الطیب شبت ...

منم الپرازولام میخورم ۲ساله نمیدونم هرچند اگر الان نخورم خوابم میبره ولی میگن قطع ناگهانیشم بده .موندم چکار کنم .تازه من الپرازولام نیم درصد رو نصف میکردم گاهی هم یک چهارم میخورم 

یک دهه شصتی باحالم 
منم الپرازولام میخورم ۲ساله نمیدونم هرچند اگر الان نخورم خوابم میبره ولی میگن قطع ناگهانیشم بده .مون ...

کم کم قطعش کن.مثلا یه هفته یک چهارم همون رو بخور 

هفته بعد همون یک چهارم رو یک شب درمیون بخور 

هفته بعد دیگه هفته ای یک چهارم 

بعد قطع کن