2821
2789

سلام نینی سایتی های عزیز  من چهارماه پیش همسرم فوت کردند متاسفانه😔😔همه ی چیز یهو عوض شد خانما من الان چهار ماه به صورتم دست نزدم ولی واقعا خیلی خستم کرده عده ام داره تموم میشه میخواستم برم اصلاح ولی خانوادم اجازه نمیدن میگن باید صبر کنی تا خود خانواده اش بیان ببرنت بنظرتون چیکار کنم به اونها ربطی داره واقعا باید صبر کنم اونا بیان چون ب مشکل خوردیم باهم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه بابا نمیان اگه اومدنی بودن بعد چهلم میومدن

ربِّ لا تَذَرنی فرداً وَ أَنتَ خیرُ الوارِثین                                         🌸پروردگارا✨دستانم بسوی توست🌸نگاهم به مهربانی و کرم توست✨با تو غیر ممکن‌ها ممکن می‌شود🌸نا ممکن‌های زندگی‌ام را ممکن بفرما✨که باخدای بی‌همتایی چون تو🌸معجزه زندگی جان می‌گیرد✨الــهــی آمـیـــن🙏🏻 خدایا شکرت که بهترین معجزه زندگیم پسر نازمو بهم دادی

نه بابا موهای صورتت به اونا چه ربطی داره؟

مشکلم دارین که اصلا نمیان

خانوادت خیلی قدیمی فکر میکنن

خودت یه روز برو ارایشگاه اصلاح کن برگرد

کاش میشد درخت بودم، کاش تکه سنگی بودم در اعماق اقیانوس، کاش میتوانستم حیوانی باشم در دشتهای سرسبز و آزاد، نمیدانم، کاش هر چیز عجیبی باشم جز یک زن در دل خاورمیانه 💔

ارگ به روابطت اهمیت میدی آره صبر کن اونا بیان

ازشون گله نداشته باش داغ پسر خیلی سخته

من درکشون میکنم

اشکال نداره حالا چهارماه صبر کردی یک دیگه هم صبر کن گلم

یه جور همدردیه

اون که رفته خدا رحمتش کنه تو به حرف ها اهمیت نده خودت برو اریش گاه یکم به خودت برس یکم به خودت روحیه بده

خدایا   😍 فقط خودمو، خودت خبر داریم چیکاراااا کردی برام😘پس شکرت .....واقعا شکرت !!😇

ارتباطی نداره به هیچکس 

هر چی دلتون میگه انجام بدید 

از تاپیکتون هم متاثر شدم 

امیدوارم به قلبتون آرامش برگرده

ریشه را در خاک محکم کن که گاهی زندگی / پیشِ پایت آب، گاهی هم تَبَر می آورد 

خدا رحمتشون کنه .. بله بهترین خانواده اش ببرن و گرنه اشتباه متوجه میشن 

جسارت نباشه دلیل فوتشون چی بود

از اول بگم بعد بیا بازخواست بکن از 1399.11.28 اینکاربری دست منه وقتی خواستی بری کارگاه بازی اینو ببین دیگه زر اضافی نزن

شما دیگه زندگیت از اونا جدا شده گلم، مگر اینکه خودت بخوای باهاشون باشی

اما در کل عده، چه ربطی به اصلاح داره!!!؟

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز