سلام نینی سایتی های عزیز من چهارماه پیش همسرم فوت کردند متاسفانه😔😔همه ی چیز یهو عوض شد خانما من الان چهار ماه به صورتم دست نزدم ولی واقعا خیلی خستم کرده عده ام داره تموم میشه میخواستم برم اصلاح ولی خانوادم اجازه نمیدن میگن باید صبر کنی تا خود خانواده اش بیان ببرنت بنظرتون چیکار کنم به اونها ربطی داره واقعا باید صبر کنم اونا بیان چون ب مشکل خوردیم باهم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ربِّ لا تَذَرنی فرداً وَ أَنتَ خیرُ الوارِثین 🌸پروردگارا✨دستانم بسوی توست🌸نگاهم به مهربانی و کرم توست✨با تو غیر ممکنها ممکن میشود🌸نا ممکنهای زندگیام را ممکن بفرما✨که باخدای بیهمتایی چون تو🌸معجزه زندگی جان میگیرد✨الــهــی آمـیـــن🙏🏻 خدایا شکرت که بهترین معجزه زندگیم پسر نازمو بهم دادی
کاش میشد درخت بودم، کاش تکه سنگی بودم در اعماق اقیانوس، کاش میتوانستم حیوانی باشم در دشتهای سرسبز و آزاد، نمیدانم، کاش هر چیز عجیبی باشم جز یک زن در دل خاورمیانه 💔
شما دیگه زندگیت از اونا جدا شده گلم، مگر اینکه خودت بخوای باهاشون باشی
اما در کل عده، چه ربطی به اصلاح داره!!!؟
تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹