2777
2789
عنوان

درس من از زندگی

555 بازدید | 25 پست

سلام خانوما میدونین چرا تاپیک زدم دیروز یه اتفاقاتی برام افتاد که درس بزرگی گرفتم فهمیدم دوست و فامیل هیچ کدوم خیر خواه ادم نیستن ...دیروز فهمیدم تو این زندگی فقط مادرم برام میمونه فقط باید برای تحصیلات و کار و پولم تلاش کنم فقط باید هوای مادرمو داشته باشم به اون اعتماد کنم ازتون میخوام شماهایی که سنی ندارین هم اینارو بدونین کاری نکنین که براتون پشیمونی به بار بیاره.مث من ساده نباشین   فقط خدا کافیه برا کار تحصیلات تلاش کنین اینا هیچوقت بهتون کلک نمیزنن  اگر مادرتون هست قدرشو بدونین وگرنه به خدا توکل کنین همون کافیه.....شماها هم اگه درسی از زندگی گرفتین بگین عزیزا حرفای منم جدی بگیرین ♡دلم گرفته باید زودتر اینارو میفهمیدم  

ابان ١٤٠١.اين كاربري دونفره شده.  

من ۱۸ سالمه فهمیدم همه یه جایی مشکل تو به روت میارن حتی مامان😉

تو شادترین انسان خواهی بود اگر فراموش نکنی که از تو فقط یکی ❤و از خدایت هم یکی در دنیا وجود دارد.😉یک آدم خاص و یک خدای بینظیر❤ کافی اند برای ساختن یک دنیای خارق العاده😊😉

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم سه روزه اینو متوجه شدم و داغونم ولی دارم سعی میکنم حالمو خوب کنم و فراموشش کنم و شروع کنم زندگیمو اونطور که میخوام بسازم

عشقم را در سرم دفن کردم و مردم پرسیدند چرا سرم گل داده است چرا چشمانم مثل ستاره میدرخشند و چرا لب هایم از صبح روشن ترند کسی نمیتواند عشق را بکشد اگر در خاک دفنش کنی دوباره میروید....!!! ❤❤

اره واقعا....هیچکس خانواده ادم نمیشه...بخصوص مادر....

هرچقدم باهامون ی وقتای بدخلقی کنن اما اگ خدایی نکرده اتفاقی برامون بیفته اوناهستن ک ازته دل ناراحت واذیت میشن وبفکرمونن

درخواست دوستی کسیو قبول نمیکنم.                                خدایاشکرت بابت همه چی🌱

هرکس توی زندگیش یه نفر رو داره که فقط اونه که واسشون می مونه و خیلیا هم خوش شانسن و چند نفرو دارن... 

من خودم مادر و همسرمو دارم که کاملا مورد اعتمادمن و خیرخواهم هستن... خیلیا حتی مادر یا همسرشونم خیرخواهشون نیستن متاسفانه! این درس رو هم از من بگیرید که حتی اگر هیچکسو ندارین تو دنیا فقط به خودتون تکیه کنید ادما بدون بقیه هم میتونن خوشبخت و موفق باشن🙂👏

وای چه تصادفی 

مادر منم همین چند لحظه پیش گفت 

هیچ کس مثل مادر برای فرزند خیر خواه نیست

دنبال شادی هستی؟؟؟ ،خودت تلاش کن 😋😋مسلط به زبان انگلیسی و مدرس آموزشگاه 😋کلاس خواستید میتونید تو واتساپ ازم بپرسید(مخصوصا برای کنکور ) 🤗🤗🤗هزینش مهم نیست با خودتون .🤗🤗درباره نحوه رانندگی هم این جا هر سوالی بپرسید پاسخ میدم 💝💝

من یه بار خواب دیدم یه فرد پلیدی و وحشتناک داره منو می کشه به سمت خودش و میبره هیچ فردی هیچکی نیومد کمک ام کنه همه خودشون رو عقب کشیدن تنها فردی که اومد خودش فدا کرد و منو نجات داد مادرم بود 🥺🥺🥺🥺

تو رو جون هرکی دوست دارید با دیدن این همه بدبختی بچه نیاریدد💔 اینو بخون 🖤و یک دقیقه روش فکر کن اگه الان بچه دارید یا باردارید امیدوارم بهترین و آزادانه ترین زندگیو براش بسازید🍃 داشتم به خدای رنگین کمون عادت میکردم که بارون اومد و یادم داد....💔🥀بچه ها نخندینا...

درس من اینه هیچکس ب درد زندگیت نمیخوره همه سرشونتو زندگی خودشون و خوشیشون هست حتی سر درد ما برای دیگران مهم نیست پس سعی کنیم فقط خودمون باشیم خود واقعی و از ترس بقیه و بخاطر بقیه نظر و تصمیمون رو تغییر ندیم ..کاری ک دوسداریم انجام بدیم.

من به یک چیز دیگ رسیدیم اونم هرکی هرکاری بکنه ب خودش برمیگرده و زمین گرده!