2777
2789

خانوما من بعد سقط و یه سال بعد با وجود تنبلی شدید و پلی کیستیک که کلا ناامید شده بودم ماه اول اقدامم با امپول و دارو حامله شدم،شماهم ناامید نشید فقط امیدتون به خدااا باه

مرسیییییی خداجووووووون ❤️❤️❤️❤️

❤️خدایا مواظب خانوادم عشقای زندگیم باش❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مباركه گلم ميشه بگي چه دارويي استفاده كردي

یه‌جوری‌میگیدمن‌برا‌خودم‌احترام‌قائلم‌انگار ما‌به‌خودمون‌فحش‌ناموس‌میدیمَ😐دشمنم‌باش،ولی‌ادا‌یه‌دوستارو‌در‌نيار"🙏🏻سعی‌کن‌واسه‌خوب‌دیده‌شدن‌روی‌خودت‌کار‌کنی‌نه‌‌عکسات🤣هیچی‌موندِگار‌نیس‌حتی‌روحِت‌برای‌جِسمت‼️رفتن‌بعضی‌آدما‌مهم‌نیس؛مهم‌اینه‌بعد‌اونا‌دیگه‌ازکسی‌خوشت‌نمیاد

مبااااارکه عزیزم

به منم دعا کن مامان بشم ان شاءالله به سلامتی به زودی😍

اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم برای ارامش و سلامتی خودم و خانوادم دعاکنید                 ‌‌‌                   یاکاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی به حق اخیک الحسین

عزیزززززم با اینکه نمیشناسمت خیلی خوشحال شدم برات 

خیلیییییی 

خداروشکر یکی از کسایی که منتظر بود مامان شد ان شاالله بقیه منتظرا 

ان شاالله به حق حضرت زهرا سالم و سلامت به دنیا بیاد 

بارداری خوبی داشته باشی عزیزم 

فقط به   خدای مهربونمون     اعتماد کن و به ائمه متوسل شو برات ناممکن هارو ممکن میکنن❤❤خداااااجونمممم❤میشه دستای منم مث دوستای نی نی سایتم پرکنی میدونم که ناامیدم نمیکنی از امشب امیدم هیییچ احدی نیست فقط امید به رحمتت دارم .پس تنهام نذار   .من تجربه تلخ حاملگی خارج رحم دارم دعا کنید بارداری بعدیم سالم باشه 😢😭
مباركه گلم ميشه بگي چه دارويي استفاده كردي

ممنون عزیزم ،لتروزول و متفورمین و اسپرین بخاطر غلظت خونم،امپول سینال اف دوتاو امپول hmg

عزیزززززم با اینکه نمیشناسمت خیلی خوشحال شدم برات  خیلیییییی  خداروشکر یکی از کسایی که م ...

مرسی عزیزم شماا لطف دارین دمتووون گرم ❤️❤️❤️انشالله دامن همه سبز شه