2777
2789

قبل ازدواجمون اصلا آدم حسابش نمیکردن الان که عقد کردیم خودشون براش تیکه تیکه میکنن عین پروانه دورش میچرخن محبتای افراطی و الکی و لووووووووووس دارن سه تا پسر دیگه دارن چسبیدن به این 

نمیدونم میخوان چی رو به من ثابت کنن

حسودم نیستم بحثم محبتای افراطی که شورش در آوردن وگرنه همه خواهر برادرا و مادر پسرا بهم محبت میکنن یه چیز عادیه

زیاد حساسیت نشون نده ولشون کن اعصابت دنج باشه

از وقتي "فردارا ياد گرفتيم همه چيز را گذاشتيم براي فردا.از داشته هاي امروز لذت نبرديمو گذاشتيم براي روز مبادا.شايد بايد اينگونه "فردا" را معني كنيم فردا روزيست كه داشته هاي امروزت را نداری.پس امروز را زندگی کن، فردا حقيقت ندارد...

همینه دیگ 

من مورد دیدم ک تا دیروز. جلو بابا و داداششون با تی شرت هم نمیتونستن راه برن بعد تو عروسی برادرشون یجوری لخت لباس پوشیدن و تو دلش قر میدادن... یسری میخان خودشونو نشون بدن و عروسو بسوزونن

میشه ی صلوات برای مادر مرحومم بفرستی🌷 اگ تونستی برای مادرم سوره یس بخون منم برات سوره الرحمن میخونم🌻❤️خبرم بده 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همینه دیگ  من مورد دیدم ک تا دیروز. جلو بابا و داداششون با تی شرت هم نمیتونستن راه برن بعد تو ...

اگه خیلی داداششون دوست داشتن خودشون میرفتن بهش والا دیگه ... ابله ها

یکم که محل ندی ،از سرشون میفته ،شاید مثلا میخان محبت کردن را بهت یاد بدن ،یا که پیششون محبت زیاد میک ...

خاک بر سرا دست از سر من برنمیدارن خستم کردن ،

از شوهرم برام یه بچه ننه ی لوس تو ذهنم ساختن

اصلا جلو اچنا خچدتچ حساس نشون نده یمدت ک ببینن برات مهم نیس خودشون عادی میشن الان میخوان حرصت بدن ببینن چطوری برخورد میکنی

لبخند بزن بهشون فقط

همیشه توکلتون ب خدا باشه ،😍😍مامان دوتا بچه ناز🙌مهدی۹۷/۰۵/۲۰🙆زهرا۹۸/۱۱/۳۰❤️

بی محل باش به این رفتارا، چندصباح دیگه از سرشون میفته عادی میشن.

شوهر من دانشجو بود چندین هفته یه بار تو مجردی میومد خونه، مامانشم هفته ای یه بار بیشتر زنگش نمیزد‌. حالا که عقد کردیم و به خاطر من هرهفته از دانشگاه میومد، یه روز خونه ما میموند، دوساعت می رفتیم بیرون بگردیم و.... تق تق زنگ میزدن که بیا چرا نمیای و..

ولی الان باز همون قبلی شدن، مادرشوهرم هفته ای یه بارم زنگش نمیزنه!

خودش میدونه و خانواده اش ، روابط خودشونه ، تو خودتو اذیت نکن

عزیزم جلوی من این اداها رو میان آخه فکر کن مثلاااا شوهرم از سرکار اومده میگه یکم سرم درد میکنه 

خواهراش: خواااااااااااااااااهر بمیره برات چرااااااااااا چی شده کی چی گفته؟؟؟؟؟ الهی پیش مرگت بشم 

خوب بمیر برای داداشت کسی جلوت نگرفته احمق 

کاش یبار رفتارشون ببینی میفهمی چی میگم اصلا از روی مرض 

اصلا جلو اچنا خچدتچ حساس نشون نده یمدت ک ببینن برات مهم نیس خودشون عادی میشن الان میخوان حرصت بدن بب ...

به قرآن ذره ای واکنش نشون نمیدم فقط خود خوری میکنم

به قرآن ذره ای واکنش نشون نمیدم فقط خود خوری میکنم

حرص نخور عزیزم صبور باش یکم ک بگذره از سرشون میافته 

همیشه توکلتون ب خدا باشه ،😍😍مامان دوتا بچه ناز🙌مهدی۹۷/۰۵/۲۰🙆زهرا۹۸/۱۱/۳۰❤️