2777
2789
عنوان

بیاین بگین ببینم تو پخت چه غذایی ادعاتون میشه😂 پزو ها بریزن اینجا

| مشاهده متن کامل بحث + 333 بازدید | 52 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای😂😂بنده خدا 

😐🤣🤣🤣تازه خودمم درست بلد نیستم درست کنم دیگه ببین اون چیه

🤲خدایا خیلی انتظار سخته اینکه ندونی باید منتظر باشی یا بیخیال بشی ، خدایا هیچ وقت هیچ زنی رو ناامید نکن از مادر شدنش😔چون درد داره اینکه آدم ندونه قراره مادر بشه یان ،از ی جایی ب بعد خودشو میزنه ب بیخیالی ولی این بیخیالی نیس حس ناامیدی هس ک تو وجود اون زن ایجاد شده😢خدایا ب همه منتظرا بچه بده ب منم بچه بده ۵ سال شد دیگه خسته شدم همسرمم ازم سرد شده دلش بچه میخواد حق داره خدایا خودت دل همسرمو شاد کن
😐🤣🤣🤣تازه خودمم درست بلد نیستم درست کنم دیگه ببین اون چیه

تو خانواده شوهرم همه با سلیقه ان.. برا همین باید خیلیییی چیزا یاد بگیرم 😂

خیلی سخته چون دوران مجردی بخور بخواب بودم😃

الان باید خیلی چیزا یاد بگیرم، تا یوقت نگن هیچی بلد نیس😅

تو خانواده شوهرم همه با سلیقه ان.. برا همین باید خیلیییی چیزا یاد بگیرم 😂 خیلی سخته چون دوران مجرد ...

👍👍👍

🤲خدایا خیلی انتظار سخته اینکه ندونی باید منتظر باشی یا بیخیال بشی ، خدایا هیچ وقت هیچ زنی رو ناامید نکن از مادر شدنش😔چون درد داره اینکه آدم ندونه قراره مادر بشه یان ،از ی جایی ب بعد خودشو میزنه ب بیخیالی ولی این بیخیالی نیس حس ناامیدی هس ک تو وجود اون زن ایجاد شده😢خدایا ب همه منتظرا بچه بده ب منم بچه بده ۵ سال شد دیگه خسته شدم همسرمم ازم سرد شده دلش بچه میخواد حق داره خدایا خودت دل همسرمو شاد کن
آبگوشتو بگو ببینم چه جوریه

ابگوشتم حرف نداره

گوشتو ابو یه پیاز پوست گرفته سالم یه دونه گوجه بزار بپزه، فلفل و مرزه هم بریز 

بعد که گوشتت پخته شد چربیتو جدا کن با گوجه و پیاز بکوب تا خوب له بشه، بعد اینارو بریز توی یه ماهیتابه تا با چربی گوشت سرخ بشه، زردچوبه هم بزن رب هم بزن، بعد که خوب سرخ شد و همش قاطی شد بریز دوباره توی دیزی تا همش با هم بپزه