2777
2789
عنوان

بارداریه خدا خواسته

568 بازدید | 60 پست

سلام خانوما کسی هست عینمن بارداریه خدا خواسته داشته باشه من یه دختر ۵ ساله دارم و یه دختر ده ماهه والان ۷ ماهه باردارمخیلی شرایط سختی دارم تروخدا اگه کسی شرایط منو داشته بیاد یکم قوت قلب بده ازلحاظ جسمی خیلی داغونم و کمکیم ندارم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسر بزرگم یک سالو ده ماهه بود  که دومیو خداخواسته باردار شدم الان یه پسر سه سالو نیمه و یدونه یک ساله دارم.خیلی شرایطم سخته.منم کمک ندارم ولی میگذره.انشاالله خدا بهتون توان بده

عزیز من که نیستم اینجور.اما فقط اینو بگم که مادر من شرایطش عین شما بود حتی سخت ترررر...همچیننین خیلی از اطرافیانم.اون خیر و کمک و برکتی که از بچه اخرشون دیدن از هیچ کدوم از بچه های دیگشون ندیدن.این خداخواسته ها چون خدا خواسته خیلی خیلی شیرین تر میشن و کمک حالت🌷

گل عمر من و شما..دو سه روزی میکنه بقا ...چرا میخوری غم چرا؟غمو رهااا کن😊

الهی من قربون این دختر خوشگلا بشم😘😘😘😘

عزیزم میدونم واقعا سخته امثال من با یه بچه بریدیم دیگه اما انشاا... خدا خودش به حق حضرت فاطمه کمکت کنه.

دنیا مال همه،بیخیال همه،من با تو حالم خوبه فقط💖

خدا خواسته پس توانشم میده چند ماه بیشتر نمونده ان شاا... بیاد خونتون پر از خنده و شادی شه

بارداری واسه مون دعا کن

هر کس هر طور دوست داره میتونه فکر کنه هر کس هر چی دلش میخواد میتونه بگه .....ما زندگیِ خودمونو میکنیم  😊
من از خدامه روز باردار شم منتظرم ،چند بار اقدام داشتین؟

بخدا بگم با یبار شده باورتون نمیشه فقط یبار همسرم بی ملاحظه گی کرداصلا فکرشم نمیکردم بارداربشم دوباره وقتی فهمیدم دخترم ۳ ماهش بود

دعا کنیدخدا به  منم یه دوقلوی خدا خواسته بده

میشه برای شفای پدرم و حل مشکلاتم دعا کنید اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ.