سلام خانوما کسی هست عینمن بارداریه خدا خواسته داشته باشه من یه دختر ۵ ساله دارم و یه دختر ده ماهه والان ۷ ماهه باردارمخیلی شرایط سختی دارم تروخدا اگه کسی شرایط منو داشته بیاد یکم قوت قلب بده ازلحاظ جسمی خیلی داغونم و کمکیم ندارم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
پسر بزرگم یک سالو ده ماهه بود که دومیو خداخواسته باردار شدم الان یه پسر سه سالو نیمه و یدونه یک ساله دارم.خیلی شرایطم سخته.منم کمک ندارم ولی میگذره.انشاالله خدا بهتون توان بده
عزیز من که نیستم اینجور.اما فقط اینو بگم که مادر من شرایطش عین شما بود حتی سخت ترررر...همچیننین خیلی از اطرافیانم.اون خیر و کمک و برکتی که از بچه اخرشون دیدن از هیچ کدوم از بچه های دیگشون ندیدن.این خداخواسته ها چون خدا خواسته خیلی خیلی شیرین تر میشن و کمک حالت🌷
گل عمر من و شما..دو سه روزی میکنه بقا ...چرا میخوری غم چرا؟غمو رهااا کن😊
مبارکه عزیزم مامان منم خواهر برادرم روهمین طوری باردار شده ۱۱ ماه فاصله دارن خیلی خوبه دوتاشونم مثل دوقلو بزرگ شدن منم ۸ سال داشتم یادمه من خیلی کمک میکردم به مامانم