2777
2789
عنوان

کی بیدارع؟؟

111 بازدید | 19 پست

خانوما تاخیری پریود چنروزش نرماله؟ در حال اقدامم حدود ۷ ماهه.تواین مدت هم پریودم تقریبا منظم بود حالا ۲ روز اینور اونور.ولی این ماه که باید ۳ پریود میشدم نشدم تا الان که بیستم هست.یعنی حدود ۱۷روز گذشته از پریود نشدنم بخاطر اینم که هیچ علائمی ندارم نرفتم آزمایش که بخوره تو ذوقم 

چیکار کنم یعنی فردا برم ازمایش خون نشون میده بارداری رو یا نه؟ 

فقط امروز یکم لگن درد داشتم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونید آزمایش بعد چنروز دقیق نشون میده؟

الان برای شما رو دقیق نشون میده

میگن ۴-۵ روز بعد تاخیر پریودی برید ازمایش

برای من که روز موعد پریودم نشون داد 

فقط ازمایش تیتر بتا بدین بهتر از بتاس. توی تیتر عدد هم بهتون میده که بتا چنده و فقط مثبت و منفی بودن مشخص نمیشه بلکه غلطت هورمونhcg کاملا مشخص میشه

زندگی چون پیچکی است که انتهایش میرسد پیش خدا🥰🥰
الان برای شما رو دقیق نشون میده میگن ۴-۵ روز بعد تاخیر پریودی برید ازمایش برای من که روز موعد پریو ...

مرسی ازت 😍😍نمیدونید هزینه آزادش چقدره؟ 

و اینکه بهشون بگم ازمایش تیتر بتا فقط؟همرو نشون میده؟یا باید نسخه ببرم 

مرسی ازت 😍😍نمیدونید هزینه آزادش چقدره؟  و اینکه بهشون بگم ازمایش تیتر بتا فقط؟همرو نشون میده ...

من بدون نسخه رفتم ازمایش دادم

فکر نکنم نسخه بخواد.۶۰-۵۰ تومن شد منم ازاد حساب کردم

ولی خب من مهر ۹۸ ازمایش دادم

بله بگین تیتر بتا

ولی قبلش یه بی بی‌چک بزنین خیلی بهتره

دیگه مطمئن تر میرید برای ازمایش

زندگی چون پیچکی است که انتهایش میرسد پیش خدا🥰🥰