2777
2789
عنوان

همسرم خواهرم رو از خونمون بیرون کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 996 بازدید | 55 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تا حدودی حق با همسرتونه کرونا شوخی برداررنیس ک بخواید به خواهرتون ترحم کنید و بیارید خونتون اگر خدای نکرده همین شوهرتون ک ازش دلگیرید در اثر کرونا دور از جون بلانسبت از دست بدید بازم میگین کمرم شکست

ببخشش اون هم بنده خدا حق داره يه جورايي آخه اين بيماري خيلي مسريه اما كاش باهم هماهنگ ميبودين كه اين ...

پس اونایی ک کادر درمانن چیکار کنن مردم به فکو فامیل خودش رحم ندارن ایشونم میتونست از اون بچه ها با رعایت مواظبت کنه ،فقط اینجا میتونم بگم بیچاره کادر درمان

حالا اگ خارمادر خودشون بود تونمیگفتنا

😂نمیخوام پز بدم، تحقیرتون کنم، سرکوفت بزنم،یا اینکه مایه‌داریمو به رختون بکشم،ولی جاتون خالی الان یه نیمرو خوردم با نون سنگک!!.😂!.◊🤓دو توصیه خیلی مهم:اول اینکه : هیچ وقت به انتخاب های همسرتان نخندید؛ شما یکی از آنها هستید.دوم اینکه : هیچ وقت به انتخاب های خودتان افتخار نکنید؛ همسرتان یکی از آنهاست.😉

شما وقتی طبقه بالا رو آماده نکردی چرا گفتین که بیان؟ میتونستن نهایت فردا بیان ، منطقی باش شوهرت حق داره 

خدایا به هر کجا رفتم و هر چیزی که نگاه کردم فقط تو رو دیدم %زندگی پارادوکس عجیبیه ی چیز باارزش بی ارزش

بنظرم شوهرتون حق داشت کرونا که شوخی بردار نیست 

خوده شماهم وقتی دیدین تست خواهرتون مثبته نباید میرفتین‌خونش ، درضمن اگه از خواهرتون کرونا گرفته باشین امروز وفردا مشخص نمیشه تقریبا یه هفته بعدش خودشو نشون میده 

تیکر به وقت تولد ‌پسرکم🥰😘

بنظرم اشتباه اول رو شما کردید

دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

چقدر خوبه که پر از مهربانی هستی. وقتی راهی به حال نداشتید و مستقل بوده می تونستی ازشون مراقبت کنی. کار همسرت درست نبوده. چقدر ناراحت شدم. ما خونمون دوبلکسه ی حموم و توالت و اتاق بالاست اکه خدای نکرده کسی نریض بشه از اطرافیانم حتما اون بالا پرستاری می کنم با رعایت پروتکل. چقدر دلم سوخت برای مادرت عزیز دلم. کرونا که پرواز نمی کنه. از طرفی شوهرتم خب ترسیده اونم ی جورایی حق داره اما بهتر بود طبقه بالارو اوکی می کردی که دوطرفو نگه داری

باور مکن که عاشق صادق خطا کند....

کاش اول بالا رو تمیز میکردی بعد میگفتی بیان که این مشکلاتم پیش نیاد

شوهرت هم حق داره میترسه بنده خدا

کاش کرونا ازبین بره مردم و بدبخت کرد این کرونا

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙