2777
2789
عنوان

چیکار کنم !؟

150 بازدید | 18 پست

روزمره تون چجوری میگذره!؟

منکه از هشت صبح تا ده شب تنهام

از خانوادم دورم همسرمم کارش خیلـی شلوغه ،میدونمم برامن کار میکنه که ارامش داشته باشم ، اگه تنها خودش باشه روزی یه ساعت مسافرکشی کنه بسشه،منم چاره ای ندارم اخه همش تنهام ،حس میکنم دوسم نداره ،خیلی وقتا از انتخابم پشیمون میشم همش فکرای بیخود میکنم ،گریه میکنم ،اصــلا داغونم افسرده شدم ،دوس دارم برم کلاس ،برم باشگاه ،کار کنم ولی مخالفه ،خسته شدم 😞

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مجبوری تحمل کنی بالاخره

خدایا شکرت واسه امیرعلیم که بعد از کلی انتظار بهمون دادی.امیر علیم منو بابایی عاشقتیماا مامانی....دوس جونیااا واسه اینکه پسرم همیشه سالم باشه یه صلوات میفرستین واسش؟مرسی مهربوناااا💚💙💚

کتاب بخون

با دوستات برو بیرون

فیلم نگاه کن مخصوصا کمدی

گل و گلدون بخر و بهشون برس

آخه من یه خره تنهای شهرم        باهمه کس هم قهره قهرم          روز و شبم هم پر درده                تو کنج این جنگلم آاااااا

مدد کاره افتخاری بهزیستیم 

از صب پا میشم میرم اونجا پیششون باهاشون عشق میکنم گاهی کتک میرم گاهی بغل میشنوم بعد میرم خونه هشت تا پیشیه ناز منتظر غذان بهشون غذا میدم و کنارشون میخوابم اونام همینکارو میکنن روزام همینه خالی از آدم ها و حس آرامش زیاد

کتاب بخون، گل و گیاه اگه دوس داری بگیر، یه هنری رو تو اینستا پیگیر شو، خوش به حالت که تایم داری، قدر زمان رو بدون، من پسرم 18 ماهه اس، تازه الان دراز کشیدم، از صبح میدووم تا الان.