من 9 ساله که ازدواج کردم و دو تا بچه دارم اما سال هاست که رابطه ام با همسرم سرد و بی روح شده و کاری به کار هم نداریم ، بعد از تولد بچه دوم که به تازگی بوده که خیلی بدتر هم شدیم ، ابدأ با هم حرف نمیزنیم ، محبت نمیکنیم و هر روز بی احترامی میکنیم به هم اما بخاطر بچه بزرگترم دیگه خسته شدم چون اون خیلی اذیت میشه و با اینکه 8 سالشه ،اما متوجه میشه من و پدرش مجبوری داریم این زندگی رو تحمل میکنیم ، دلم میخواد تغییر کنم اما نمیتونم بهش محبت کنم ، انگار زن نیستم و حس زنانه ندارم ،اگر شوهرم از من محبت ببینه،شاید بتونه حتی ظاهری هم شده، بهم محبت کنه. توروخدا بگید چی کار کنم که بتونم دوباره دوسش داشته باشم ؟
یه خرده تمرین کن حتی اگه باب میلت نیست. من خودم نامه مینویسم. کاری که خوشحالش میکنه انجام بده. هر کسی فرق داره. همسر من خیلی دوست داره از سر کار میای بری استقبالش یا موقع رفتن تا دم در بری.
در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم"(سوره زمر آیه۵۶) سبقت از سایه ها به بیشتر دویدن نیست، به سوی نور که باشی سایه ها در پس تواند الله نورالسماوات والارض
ميشه لطفا براي حل مشكل مادرم دعا كنيد؟😔 ، لطفا اگه دعا كرديد بهم بگيد تا براتون حمد و ذكر يونسيه بخونم، خيلي سخته مادرت جلوي چشمات آب بشه و هيچكاري ازت برنياد، خدا رو بابت تمام نعماتي كه به من ارزاني داشته، شكرميكنم، ممنون ميشم در تاپيك چالش ناشناسم شركت كنيد🙂🌹 https://harfeto.timefriend.net/16393378956800