2777
2789

سلام،جاری من داشت از برادرشوهرم جدامیشد کلا وکالت تام ازش گرفته بودسه ماه پیش مادرشوهرم فوت شد ویه خونه به پنج تابچش ارث رسیدالان جاریم دنبال حق الارث برادرشوهرم هست که اونوهم بگیره بعد طلاق بگیره،،رفتن پیش وکبل گفته روز دوم فوت مادرشوهرم،،،جاریم رفته وبرای حقش ازخونه درخواست داده،آیا الان خونه رو پملپ میکنن؟؟آیامفت میذارن مزایده؟ حق بقبه بچه ها خورده میشه؟؟

اون فقط ب اندازه سهم الارث شوهرش میتونه توقیف کنه و مفت نمیزارن مزایده. پوستش کنده میشه انقدر باید ب ...

خدا ازدهنت بشنوه چون همه چیز برادرشوهرم رو ازش گرفته،خونه،بچه،حق طلاق،الان دیده ابن سهم الارث هست اینم میخواد بگیره بره،،طفلی برادرشوهرم کارگرهست بی دست وپا وبیزبون حتی خودش هم نفهمیده چی داره امضا میکنه،،یعنی الان جاریم نمیتونه خونه رو بذاره مزایده؟؟؟پس چجوری میتونه سهم الارث رو بگیره؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین اون جاریت دیگه وکیل برادرت حساب میشه یه جورایی وکلیه ی اعمال حقوقی برادرشوهرت باجاریت هست.بروببین که توقراردادی که باهم دارن،بندی،تبصره ای،برای حق فسخ گذاشتن؟اگه نبودبرادرشوهرت بایدبره دادخواست بده وشاهدببره ویه جورایی الکی بگه آقامن لحضه ی انعقادقراردادازاراده واختیاروسلامت عقل برخوردارنبودم.یعنی مثلااکراه داشتم یامجبورم کردن یامست بودم(شرب خمر)یامجنون ادواری....ببین همون گزینه ی مست بودن ازهمه بهتره.اکی؟

و اگه چیزی باقی موند بین وراث تقسیم میشه

بله مهریه دین ممتاز هست ولی از اموال برادرشوهر وخواهرشوهر که مهریه نمیدن به زن😂😂😂فقط ازارث شوهرش میتونه بگیره،سوال من این بود خونه مزایده گذاشته میشه یانه

ببین اون جاریت دیگه وکیل برادرت حساب میشه یه جورایی وکلیه ی اعمال حقوقی برادرشوهرت باجاریت هست.بروبب ...

بله فهمیدم،به فکرخودم هم رسید چون برادرشوهرم قبلا مواد مصرف میکرد میتونه ادا بکنه تو توهم بوده وعقلش سرجاش نبوده،،بعد یه سوال ما الان میتونیم بی خبر خونه رو بفروشیم؟؟؟؟یعنی پنج تا بچه بفروشن بیخبر ازجاریم؟؟؟؟قولنامه هست خونه

خدا ازدهنت بشنوه چون همه چیز برادرشوهرم رو ازش گرفته،خونه،بچه،حق طلاق،الان دیده ابن سهم الارث هست ای ...

یااینکه بگه چون حق طلاق روداشته،منوتهدید می کرده که اگه وکالت تام بهش ندم ازم طلاق می گیره ومن دراین معامله فاقدقصدواراده بودم،وبه اکراه مجبورشدم،وقتی قراردادقصدواراده نباشه معامله وقراردادغیرنافذ میشه

بله فهمیدم،به فکرخودم هم رسید چون برادرشوهرم قبلا مواد مصرف میکرد میتونه ادا بکنه تو توهم بوده وعقلش ...

اگه ازبرادرشوهرت چک یاسندی به عنوان طلبکارداشته باشه می تونه بادرخواست تامین ازدادگاه خونه روتوقیف کنه تابدهیش وسهمش روبرداره،شمابایدسریع خونه روبفروشیدووکالتنامه جاریتون روفسخ کنیدوگرنه بعدازفروش می تونه به عنوان وکیل برادرشوهرتون ازتون سهم شوهرش رومطالبه کنه

البته اگه برادرشوهرت به هرطریقی به جاریت بدهکارباشه مثلامهریه،یاچک وسفته..تلاش بی خودی نکنیدچون دادگاه میادواموالش روبررسی میکنه وحتی اگرخونه روفروخته باشیدوپولش روبه حساب کسی غیرازبرادرشوهرتون ریخته باشید،دادگاه ف وش خونه رومعامله به قصدفرارازدین ویاصوری تشخیص میده ومال روبه طلبکاربرمی گردونه