2777
2789

بچه ها من یه مشکلی دارم حتی از  کسی خوشم نیاد یا دلخورم باشم وقتی میبینمش و بیاد باهام حرف بزنه نمیتونم سرد برخورد کنم تو اون لحظه انگار یادم میره یا در توانم نیست طرفو تحویل نگیرم بعد که میام اعصابم خورد میشه و یاد حرفاش میفتم و میگم چرا لبخند زدم یا تحویل گرفتم

کسی هست اینطوری باشه با کار کردن رو خودش تغییر کرده باشه

پسر خاله نازنینم فوت شد ۵۰ سالش بود و خانمش خیلی ماهه من خانمشه خاله صدا میکنم و خیلی برام عزیزن بعد اونیکی پسرخالم که برادر این هست هم خودش هم زنش آدمهای باشعوری نیستن اصلا و به خاطر بدی که در حق این پسرخالم کرده یک ساله با کل فامیل قزع ارتباطن یعنی همه طردشون کردن حالا پسرخالم که فوت کرده من نتونستم برم مراسم بعدش رفتم خونه خالم سر بزن بعد زن اون که ازش بدم میاد همش میومد دورو بدم حرف و تیکه و خنده منم لبخند میزدم و بی محلی نکردم بهش با اینکه میخوام سر به تنش نباشه

الان از خودم حرص میخورم  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گفت ما که نمیدونستیم فوت کرده از استوری فلانی دیگه غروب بود فهمیدیم و بعدشم غش غش خندید

در صورتی که از مامانم پرسیدم گفت من همون صبح که فهمیدم رفتم اونجا شوهر اینم اونجا بوده اون اومده بوده به خالم بگم

اعصابم از این خندیدناش و چرت و پرت گفتنش خورده بیشتر از خودم که بهش بی محلی نکردم

آخ خ خ.. انگار منو گفتی هاااااا منم همینم، الان یکم بهتر شده این اخلاق گندم ولی بازم ناراضیم

چکار کردی که بهتر شدی من هر دفعه میگم دیگه سرد برخورد میکنم بعد تو موقعیت نمیشه

منم همین طورم هرکار کردم نیشم باز نشه نشد تا اینکه تصمیم گرفتم با همه اونایی که باهاشون دلخوشی ندارم کلن بی دلیل کات کردم 

آرزومه خونم تکمیل بشه برم داخلش فرشام پهن کنم وسیله های بنجلمم بچینم بعد خودم وسط خونه ولووو شم هرکی زنگ زد گفت کجای بگم خونه خودم 🥰🥰🥰منو خدا دقیقه نود درست کرد اینم داشت در کارگاه می‌بست بره دیگه یه تیکه گل آمد زیر پاش همینجوری یه چی سر هم کرد گذاشت تو کوره نه پولی نه قشنگی نه اندام نه شانس نه کوفت نه زهر مار هیچی صبم در کوره باز کرد دید خیلی چیا کم دارما گفت بذار بره مردم ببینن بخندن دلشون شاد بشه دیگه  شوتم کرد رو زمین حالام اینجا تک تنها هیشکی محل سگ بهم نمیده هر چی خودش صدا میزنم انگار نه انگار شما پولی مالی قشنگی اضافه نداری بهم بدی حیرونم ناموسا🦙🦙😯😯😯
چکار کردی که بهتر شدی من هر دفعه میگم دیگه سرد برخورد میکنم بعد تو موقعیت نمیشه

من از شوهرم یاد گرفتم، شوهرم یه استادیه توو کم محلی که من انگشت به دهن میمونم، بعصی وقتا آب میشم از کم محلیش به بقیه ولی خودش انگااااارررر نه انگار. 

چه اخلاق خوبی داری اینجوری اون فکر میکنه که حتی نتونسته تو رو ناراحتت کنه  کاش منم مثل تو بود ...

نه خیلی بده اون قصدش ناراحت کردن من نبود آخه کسی تو فامیل ببخشید اینجوری میگم محل سگش هم نمیذاشت اومده بود خودشو چسبونده بود به من که اخلاقمو میدونه منم واقعا نباید آدم حسابش میکردم 

منم همین طورم هرکار کردم نیشم باز نشه نشد تا اینکه تصمیم گرفتم با همه اونایی که باهاشون دلخوشی ندارم ...

بهترین کارو کردی

منم خداروشکر با این عتیقه دیگه رفت و آمد ندارم یعنی هیچکس نداره به جز خالم ولی خب اونجا بودن دیگه واقعا نمیدونم با چه رویی اومدن

من از شوهرم یاد گرفتم، شوهرم یه استادیه توو کم محلی که من انگشت به دهن میمونم، بعصی وقتا آب میشم از ...

خوبه لااقل یه الگو داری بهتر که اینجوریه لااقل اثر همو خنثی کنید