2777
2789
عنوان

نکات مثبت و منفی تربیتی والدین تون چی بود؟

| مشاهده متن کامل بحث + 133 بازدید | 27 پست

من مامانم خیلی میترسیدم

کتکمون میزد. داد میزد خدایی بچه های ارومی بودیم ولی خوب مثلا ی وقت ماست از پیشمون میریخت رو فرش کتک میخوردیم

اصلا حوصله نداشت برامون

_۰__۰_ برا پسرم دعا کنید خوب بشه. ممنونم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مامان من تو همه مسائل خوب بودا...ولی مثلا توی سن بلوغ که بودم یه جوری رفتار میکردم که من نتونم هر سوالی یا هر حرف و اتفاقی رو بهش بگم،همیشه دختر داییم با مامانش کلی حرف میزدن ولی من مامانم از این چیزا بدش میومد..

من مادرم کارمند بود خسته و کوفته ساعت سه میومد خونه

مام مدرسه بودیم میومدیم خونه زمستونا سرد بود غذامون همونجوری سرد میخوردبمو مینشستیم پای درس و مشقمون

میومد استراحت میکرد ی شام میپخت و وقت خواب میشد

من متنفر بودم میر فت سرکار اصلا حوصله ماها رو نداشت دیگه تقصیری هم نداشت مگه چقدر میکشید بنده خدا

بعدها ک خودم بزرگ شدم ب شدت از سرکار رفتن بدم میاد با اینکه چندبار شرایطش جور شد بهونه میتراشم نمیرم

من با همسرم قبل از ازدواج دوست بودم...خب مامانم شک میکرد بهم...جای اینکه بیاد درست باهام حرف بزنه بهم نزدیک شه و صمیمی شه که بهش بگمو بتونه راهنمای خوبی باشه برام یه کارایی میکرد که من بدتر و بیشتر قایم کاری کنم...میرفت یواشکی سر موبایلم و خیلی کارای دیگه که به حدی میترسیدم که بیشتر قایم میکردم

ما انقد فاصله عاطقیمون با والدینمون زیاد بود که اصلا نمیتونستم درباره چیزی ازش سوالی بپرسم

رفتارش با ما سرد بود از بچگیم 

مثلا اگه لباس زیر میخواستم خجالت میکشیدم بهش بگم برام بخره این موضوع خیلی ازارم میداد چون بعصی وقتها نیاز داشتم

خودش هم یعنی نمیدونست واسه خودش میخره باید برا ما هم بخره

من یادمه ی سری رفته بودم اردو ی رژ خریده بودم

تو هفتا سوراخ قایمش کرده بودم پیدا نکنه

اصلا هیچ لوازم ارایشی برامون نمیخرید دخترا تو مدرسه داشتن انقد دلم میخاست ک حد نداره

ما انقد فاصله عاطقیمون با والدینمون زیاد بود که اصلا نمیتونستم درباره چیزی ازش سوالی بپرسم رفتارش ب ...

دوست بودن با بچه خیلی خیلی مهمه...اختلاف سنی ملاک نیست..من مامانم جوون بود بچه دومم بیست و پنج ساا اختلاف سنی داریم ولی یکم چجوری بگم فکرش تو این مسائل سن بلوغ و شیطنتای اون دوران قدیمی بود...یه دختر تو اون سن خیلی به راهنمایی نیاز داره به کسی که ازش نترسه و بتونه راحت احساسات و اتفاقای اطرافشو بگه

دوست بودن با بچه خیلی خیلی مهمه...اختلاف سنی ملاک نیست..من مامانم جوون بود بچه دومم بیست و پنج ساا ا ...

اره میدونم چی میگی

اینکه درکت کنن نیازهات. بفهمن

من مادربزرگم ماها رو میفهمه ولی مامانم چی