2777
2789
عنوان

Nt4/۲۰ولی nbرویت شده داغونم موندم

226 بازدید | 15 پست

به نظرتون ازمایش بدم یا امینیو کنم دو جا رفتم سنو یکی ۳و نیم زده یکی ۴ حالم بده تو رو خدا کسی بوده ان تی بالا باشه وبچش سالم باشه و من و شوهر فامیل نیستیم

امضای خدا پای تمام ارزوهاتون..انشا الله 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوست منم ۴ بود ولی بچه سالم بود اونم گریه میکرد بهش گفتم‌گریه نکن بابا انقد واسه من‌گردن کلفتی کردی گردن بچه ات کلفت شد  پیگیری کن حتمن! ولی بد ب دلت راه نده برات خوب نیست

دوست منم ۴ بود ولی بچه سالم بود اونم گریه میکرد بهش گفتم‌گریه نکن بابا انقد واسه من‌گردن کلفتی کردی ...

داغونم تو رو خدا واسم دعا کنید دخترم ببخشه بهم 

خواهرمم فکر کنم ان تی بچه ش ۲ونیم یا ۳ بود ولی خداروشکر سالمه دخترش. عزیزم پیگیری کن حتما چن جای دی ...

دعا کنید 

سلام دوست عزیز...ان تی پسرمن ۳.۴بود و ریسک سندروم دان ۱به ۵۷...امینیو شدم و پسرم هیچ مسکلی نداش و الانم نزدیک یازده ماهشه.....بنظرم برای ارامش خیالت آمینو بشو اما مطمان باش بچت سالم سالمه....اینا همش آمارو احتمالاته

اللهم عجل لولیک الفرج