2777
2789
عنوان

لعنتیییییییی😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 338 بازدید | 32 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب شده کاش بترکه اون لپ ات🤪🤪🤪🤪😜😜😜😜

دلت میاااااااد؟  

یه قاشق فلفل قرمز هندی بزارین تو جیبتون🌶️هروقت هوس کردید با کسی دردودل کنید بریزید تو حلقتون                      
آره بخند خدایی راحت باشا  بد ب دلت راه ندی ی وقت خب؟ لامصب🤣🤣🤣🤣🤣🤣

أنا ملظوم😂

یه قاشق فلفل قرمز هندی بزارین تو جیبتون🌶️هروقت هوس کردید با کسی دردودل کنید بریزید تو حلقتون                      
دلت میاااااااد؟    

چه پرروئه ها

ترو خدا ببین

دهن ما رو نصفه شبی ساییدی   با این تاپیکت

باید پاشم برم آبغوره بخورم

وگرنه اقدام کنم   بچم  کج و کول  دنیا میاد

باور کن😝😝😝😝😝😝😝😝😝

چه پرروئه ها ترو خدا ببین دهن ما رو نصفه شبی ساییدی   با این تاپیکت باید پاشم برم آبغوره بخو ...

😬😖😋😂

تنبل خانوم  بنویس جای استیکر گزاشتن😀😃😃😃😃

من خودم قربانی بودم  هرچی ابلیمو و ابقوره خوردمم دلم خونوک نشد😖😂

اخ تو روحت مردم آزار الان من از کجا لباشک پیدا گنم😭😭 یکمبم معنا خشک بریزید روش😭😭

دلم دلم😂😂😂😂😂😂😂

وای خدااااا اخه این رسمشه نصف شبی ضعف کردم😭

اون لحظه که گوجه سبزنمکی روآررووووم گاز میگرییی