2821
2789
عنوان

ماشین لباسشویی

111 بازدید | 10 پست

سلام دوستان من یه ماشین لباسشویی ۵ کیلویی اسنوا از جهیزیه دارم.که ۵سال کار کرده و هیچ مشکلی نداشته اما الان ۶ ماه که خیلی اذیت میکنه و هر ماه باید یه قسمتی شا عوض کرد و برد تعمیرگاه و هر بار یجاش عیب میکنه .میخاستم ببینم به نظرتان حالا که تازه از تعمیر گاه آوردم و درست شده بفروشم و یه ماشین لباسشویی پاکشوما ۷ کیلویی بگیرم یا ن ؟درسته که حالا خیلی قیمت  وسایل بالا رفته ولی  نمیدونم چیکار کنم .تو را خدا اگه کسی میتونه کمکم کنه  

به نظرم حتما عوضش کن تا این همه پول میدی برای تعمیر این یه جدیدش رو میخرین قیمت لوازم خونگی هم که داره هر روز بیشتر میشه عجله کن عزیزم

دختری که بابا نداره مشکلاتشو به کی بگه 😔 اگه یکی مزاحمش شد به کی بگه 😔 اگه دلش گرفت با کی درد و دل کنه 😭 کاش من جای تو میرفتم بابایی 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

پاکشوما خوبه مادر شوهرم  سالهاست داره وآخ نگفته

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲
سلام  خواستید ما لباسشویی های اورجینال از برندهای خارجی داریم  ال جی  سامسونگ با ...

عزیزم مگه هنوزم ماشین لباسشویی ال جی اصل هست تو بازار میگن به خاطر تحریم جمع شده و فقط از بانه اونایی که گارانتی نداره هست یا اگه باشه میگن کیفیت قبل نیس؟   

عزیزم مگه هنوزم ماشین لباسشویی ال جی اصل هست تو بازار میگن به خاطر تحریم جمع شده و فقط از بانه اونای ...

عزیزم ما از بانه هستیم دیگه 

اونم اصل و با گارانتی

تحویل و پرداخت درب منزل و ارسال رایگان

مشاور خرید لوازم خانگی و جهیزیه
سلام  خواستید ما لباسشویی های اورجینال از برندهای خارجی داریم  ال جی  سامسونگ با ...

عزیزم مگه هنوزم ماشین لباسشویی ال جی اصل هست تو بازار میگن به خاطر تحریم جمع شده و فقط از بانه اونایی که گارانتی نداره هست یا اگه باشه میگن کیفیت قبل نیس؟